panikadam11
80+
- Reaksiyon skoru
- 56
aynen çok saçma bir olay yaşandıBu da bir başarı biliyor musun? Nadide bir örnek olabilirsin.
aynen çok saçma bir olay yaşandıBu da bir başarı biliyor musun? Nadide bir örnek olabilirsin.
Ben 15tl ye vitamin aldım geçenhocam geçen gün 250 tl alt limitsiz kupon verdiler harcayacak yer bulamadığım için kupon yandı
Kuponu parayla satıyorlar şaka gibi olay, kullandığım alışveriş uygulamaları bir süre alışveriş yapmayınca öylesine hesabıma tanımlıyor zaten böyle şeyleri. Şuan aklınızda bir ürün varsa ve kuponunuz yoksa alın da çok büyük olay değil yani250 TL'lik Kasım ayı boyunca geçerli indirim çeki 111 TL
![]()
Kasım Ayında Geçerli 250 TL Hediye Çeki Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Pazarama Kasım Ayında Geçerli 250 TL Hediye Çeki ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Pazarama Kasım Ayında Geçerli 250 TL Hediye Çeki fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
kim kime beleş 139 lira veriyo kanka bana ibandan yollasana madem öyle? millet 100 lira taksi parası vermemek için katil oluyor boş konuşma baba parasıyla burdaKuponu parayla satıyorlar şaka gibi olay, kullandığım alışveriş uygulamaları bir süre alışveriş yapmayınca öylesine hesabıma tanımlıyor zaten böyle şeyleri. Şuan aklınızda bir ürün varsa ve kuponunuz yoksa alın da çok büyük olay değil yani![]()
Kuponu parayla satıyorlar şaka gibi olay
Nakit mi veriyor sanki kupon veriyor? Hiç mi kupon kullanmadınız alışverişlerinizde veya kullandıysanız kaçına para verdiniz?kim kime beleş 139 lira veriyo kanka bana ibandan yollasana madem öyle? millet 100 lira taksi parası vermemek için katil oluyor boş konuşma baba parasıyla burda
Satma olan zamanı hatırlamıyorum ama kasım başından başlayıp 10 gün boyunca her gün belli saatlerde 11.11 de geçerli sınırlı kupon dağıttığını hatırlıyorum, bir kupon yakalayıp 11.11 de saat almıştım kupon bedavaydı o dönem.N11 de kupon satardı eskiden, 11.11 gelince kullandırırdı. Old'lar iyi hatırlar![]()
anlamadım hocam o nasıl oluyor puan kampanyası dediğiniz nepuan kampanyasından 200 puan yükle bugün 400 olacaktı
o puanlarla 4 tane bundan al 1000 tl
parayı 5x yapma yöntemisabah harcamıştım ama puanları
10 kasıma kadar pazaramaya yüklediğin kart puanları 11 kasımda 2 kat değerli oluyordu. max 200 tlanlamadım hocam o nasıl oluyor puan kampanyası dediğiniz ne