🔥İndirim Pazarama 250 TL Hediye Çeki 111 TL

konuyu 30 dk sonra gördüm ve 10ar dakika aralaıkla 2 tane aldım güncelleyin sürekli

250 TL'lik Kasım ayı boyunca geçerli indirim çeki 111 TL
Kuponu parayla satıyorlar şaka gibi olay, kullandığım alışveriş uygulamaları bir süre alışveriş yapmayınca öylesine hesabıma tanımlıyor zaten böyle şeyleri. Şuan aklınızda bir ürün varsa ve kuponunuz yoksa alın da çok büyük olay değil yani 😀

Kuponu parayla satıyorlar şaka gibi olay, kullandığım alışveriş uygulamaları bir süre alışveriş yapmayınca öylesine hesabıma tanımlıyor zaten böyle şeyleri. Şuan aklınızda bir ürün varsa ve kuponunuz yoksa alın da çok büyük olay değil yani 😀
kim kime beleş 139 lira veriyo kanka bana ibandan yollasana madem öyle? millet 100 lira taksi parası vermemek için katil oluyor boş konuşma baba parasıyla burda

puan kampanyasından 200 puan yükle bugün 400 olacaktı
o puanlarla 4 tane bundan al 1000 tl

parayı 5x yapma yöntemi :D sabah harcamıştım ama puanları

kim kime beleş 139 lira veriyo kanka bana ibandan yollasana madem öyle? millet 100 lira taksi parası vermemek için katil oluyor boş konuşma baba parasıyla burda
Nakit mi veriyor sanki kupon veriyor? Hiç mi kupon kullanmadınız alışverişlerinizde veya kullandıysanız kaçına para verdiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

N11 de kupon satardı eskiden, 11.11 gelince kullandırırdı. Old'lar iyi hatırlar :D
Satma olan zamanı hatırlamıyorum ama kasım başından başlayıp 10 gün boyunca her gün belli saatlerde 11.11 de geçerli sınırlı kupon dağıttığını hatırlıyorum, bir kupon yakalayıp 11.11 de saat almıştım kupon bedavaydı o dönem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,808
Üyeler
184,686
Son üye
Baldiback
Geri