Çok kalite bir PSU fakat,satın aldığım yerde sadece Cooler Master,Corsair,NZXT,MSI markaları bulunuyor.
bir yerden alma zorunluluğunuz varsa söylediğiniz Rme750 iyidir hocam.sistem bileşenleri ne birde merak ettim?Önerebileceğiniz bir tam modüler 750 Watt PSU bulunmakta mıdır?
satın aldığım yerde sadece Cooler Master,Corsair,NZXT,MSI markaları bulunuyor.
Corsair 750 Rme serisini düşünüyorum.
bir yerden alma zorunluluğunuz varsa söylediğiniz Rme750 iyidir hocam.sistem bileşenleri ne birde merak ettim?
Öncelikle hocam o soğutucuya o kadar para vermeyin çok gereksiz pahalı ve 7800x3d almak yerine 7500f alır bütçeniz müsade eder ise 7900xtx geçer ileride 9800x3d alıp takarsın çok daha iyi olurAlıntıyı görüntüle
Önerilere açığım hocam.
güzel sistem hocam hayırlı olsun.corsair yeterli olur bence.Alıntıyı görüntüle
Önerilere açığım hocam.
Hocam kesinlikle düşündüğüm şeyi söylediniz fakat ileride upgrade şansım olmayabilirÖncelikle hocam o soğutucuya o kadar para vermeyin çok gereksiz pahalı ve 7800x3d almak yerine 7500f alır bütçeniz müsade eder ise 7900xtx geçer ileride 9800x3d alıp takarsın çok daha iyi olur
Hocam aceleyle oluşturmuşum sepeti,değiştirecektim yine de teşekkürler.ve kc3000 yerine renegade modeline bakmanızı tavsiye ederim yeni piyasaya sürüldü ve daha iyi bir ssd
Belirli bir siteden hepsini almak yerine hocam böyle bir şey topluyorsanız hepsini tek tek alsanız daha ucuza getirirsiniz ve istediğiniz parçalara daha rahat erişirsiniz. Bütçeniz nedir ve monitör olarak ne düşünüyorsunuz 2k mı 4k mıHocam kesinlikle düşündüğüm şeyi söylediniz fakat ileride upgrade şansım olmayabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam aceleyle oluşturmuşum sepeti,değiştirecektim yine de teşekkürler.
güncelleme : alacağım yerde stoklarda yokmuş
Hocam şahsen montaj işinde kendime hiç güvenmiyorum ayrıca yaşadığım yerde montajı yapabilecek güvenilir bir bilgisayarcı da bulamadım,Vatan Bilgisayar var o da kendi sistemi olmadıkça yapmıyor,Monitör olarak genellikle rekabetçi oynayacağım için 1080p 240hz tercih edeceğim,Virtual ayarlardan 2k görüntü yapacağım darboğaz veya performans kaybı olmaması için,biliyorum 2K göremeyeceğim ama en azından performansım artsınBelirli bir siteden hepsini almak yerine hocam böyle bir şey topluyorsanız hepsini tek tek alsanız daha ucuza getirirsiniz ve istediğiniz parçalara daha rahat erişirsiniz. Bütçeniz nedir ve monitör olarak ne düşünüyorsunuz 2k mı 4k mı
Siz bilirsiniz hocam ben öneride bulunayım yine deHocam şahsen montaj işinde kendime hiç güvenmiyorum ayrıca yaşadığım yerde montajı yapabilecek güvenilir bir bilgisayarcı da bulamadım,Vatan Bilgisayar var o da kendi sistemi olmadıkça yapmıyor,Monitör olarak genellikle rekabetçi oynayacağım için 1080p 240hz tercih edeceğim,Virtual ayarlardan 2k görüntü yapacağım darboğaz veya performans kaybı olmaması için,biliyorum 2K göremeyeceğim ama en azından performansım artsın