Neler Yeni

7500 F İÇİN ANAKART ÖNERİSİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alper Özer
Bütçe
6000
Merhabalar ryzen 5 7500f için overclock yapabileceğim bi anakart önerisi varsa yardımlarınızı bekliyorum (msi b650m-p aldım ve bozuk çıktı msi hariç bir marka olursa çok sevinirim) BÜTÇE:6000

Bünyamina

80+ Platinum
Uyguna işimi çözeyim dersen bu anakarta yönelebilirsin. Şu videodaki anakart bölümünü izlemeni öneririm.
https://amzn.eu/d/fPM4ivL

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Hakkı Demir
MSI B650M GAMING PLUS WIFI 6500 tl var ama msi istemiyorum demişsin. msi istememe sebebin aldığın anakartın bozuk olmasıysa bi düşün derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alper Özer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uyguna işimi çözeyim dersen bu anakarta yönelebilirsin. Şu videodaki anakart bölümünü izlemeni öneririm.
https://amzn.eu/d/fPM4ivL
Uygun olması çok güzel hocam ama markayı hiç bilmiyorum önerirsen test videolarına bakayım hemen, asus marka bir önerin varsa onuda görmeyi çok isterim
Mesaj otomatik birleştirildi:

MSI B650M GAMING PLUS WIFI 6500 tl var ama msi istemiyorum demişsin. msi istememe sebebin aldığın anakartın bozuk olmasıysa bi düşün derim.
Teşekkür ederim ama marka içimi soğuttu hocam 10 gündür elimde her şey var anakart iade öncesi servis kontrolünde olduğu için sistemi kuramadım birbirimize bakıyoruz kalan parçalarla markaya küstüm açıkçası asus tavsiyen var mıdır

Son düzenleme:

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Hakkı Demir
yanlış atmışım hocam bu olacaktı

bütçeyi aşıyor fakat alabileceğiniz en iyi anakartlardan. 9000 serisini bilmiyorum da 7000 serisinin hepsini götürür

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alper Özer
yanlış atmışım hocam bu olacaktı

bütçeyi aşıyor fakat alabileceğiniz en iyi anakartlardan. 9000 serisini bilmiyorum da 7000 serisinin hepsini götürür
Hocam inan başında msi yazan bir şeyi bir daha almam markayla hiçbir işim yolunda gitmedi kasa toplamadan önce gaming laptopumda msidı ondanda çok çekmiştim, dediğim gibi anakartıda 10 gündür bekliyorum araya bi haftasonu daha girdi en iyi ihtimalle pazartesi haber gelse ben yeni anakartı söylesem bile 15-16 gün beklemiş olucam daha almam

fruko.gzz

80+ Silver
Hocam inan başında msi yazan bir şeyi bir daha almam markayla hiçbir işim yolunda gitmedi kasa toplamadan önce gaming laptopumda msidı ondanda çok çekmiştim, dediğim gibi anakartıda 10 gündür bekliyorum araya bi haftasonu daha girdi en iyi ihtimalle pazartesi haber gelse ben yeni anakartı söylesem bile 15-16 gün beklemiş olucam daha almam
MSİ PRO b650p var bende gayet iyi çok çok memnunum sana biraz kötü denk gelmiş şuandada satıyorum tomahawk alacam

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alper Özer
MSİ PRO b650p var bende gayet iyi çok çok memnunum sana biraz kötü denk gelmiş şuandada satıyorum tomahawk alacam
Hocam sorun kötü denk gelmesi değil sorun test denen şeyin bu kadar uzun sürmesi yasal hakkım var ve bilindik bi platformandan bilindik bir uygulamadan aldım bir sorun olursa iki muhatabım olsun diye yinede sorun çıktı bundan bahsetmeye çalışıyorum içim kaçtı derken, şimdiden hayırlı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,433
Üyeler
163,495
Son üye
HOKKALAZ
Top Bottom