Neler Yeni

Uzun süre götürecek f/p anakart

Viper35

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar yeni sistem topluyorum
Ekran kartı Rx 7800xt
İşlemci R5 7500f
Bu sistem için f/p uzun süre götürecek anakart arıyorum önerilerinizi bekliyorum bi bütçe belirlemedim ama çok yüksek anakart istemiyorum. İşlemciyi 2. El aldım anakartı da 2. El almak mantıklı mı ?

ThE LoSt

80+ Gold
Merhaba arkadaşlar yeni sistem topluyorum
Ekran kartı Rx 7800xt
İşlemci R5 7500f
Bu sistem için f/p uzun süre götürecek anakart arıyorum önerilerinizi bekliyorum bi bütçe belirlemedim ama çok yüksek anakart istemiyorum. İşlemciyi 2. El aldım anakartı da 2. El almak mantıklı mı ?
2. El ile sıfır fiyatları aşağı yukarı aynı o yüzden bir bütçeniz var ise yardımcı olabilirim.

Viper35

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2. El ile sıfır fiyatları aşağı yukarı aynı o yüzden bir bütçeniz var ise yardımcı olabilirim.
Hocam söylediğim gibi bütçe belirlemedim, bu sistemde sırıtmasın, gereksiz çok pahalı da olmasın ilerde ekran kartı ve işlemci yükseltmesi yapacağımda anakartı tekrar değiştirmek istemiyorum. Ona göre öneri yapabilirsiniz.

ThE LoSt

80+ Gold

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,534
İsim
efe araci
Bir arkadaş asus ve gigbyte'dan şaşmayın colorfulun biosuyla ilgili sıkıntı çeken arkadaşlar oluyor demişti hocam bu anakart iyi midir?
o arkadaş benim galiba :D evet problemli forumda konu açıp sorun yaşayan 5-6 arkadaş vardı.
FP olarak bunu öneririm
kalite performans olarak bunu öneririm.

Viper35

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o arkadaş benim galiba :D evet problemli forumda konu açıp sorun yaşayan 5-6 arkadaş vardı.
FP olarak bunu öneririm
kalite performans olarak bunu öneririm.
Yok hocam siz değildiniz başka bir arkadaş ama demek ki problemli olduğunu söyleyen çok kişi var. Wifi olan anakartlar biraz fantezi gibi geliyor bana ama ilki iyiymiş sistemi yükseltmek istediğimde sorun çıkarmaz değil mi?

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
Arkadaşın da belirttiği üzere msi b650-m p kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Tavsiye ederim.

VS07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Vahit Sarıkaya
Yok hocam siz değildiniz başka bir arkadaş ama demek ki problemli olduğunu söyleyen çok kişi var. Wifi olan anakartlar biraz fantezi gibi geliyor bana ama ilki iyiymiş sistemi yükseltmek istediğimde sorun çıkarmaz değil mi?
Hocam öyle düşünme benim hanım ortalıkta kablo istemiyor robot süpürge de geçemiyor kablo olursa 😂 o yüzden wifi candır

Aliço62

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ali
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tolga Burak Kaya
Hocam ben Biostar B650m-p E Pro modelini kullanıyorum. 2024 Kasım ayında 3399 liraya almıştım. Sırf bios görseli kötü markaya ön yargılı olmayınız. Hiçbir eksiği yok.

Viper35

80+ Bronze
Hocam öyle düşünme benim hanım ortalıkta kablo istemiyor robot süpürge de geçemiyor kablo olursa 😂 o yüzden wifi candır
Doğrudur hocam o yönden düşünmemiştim. Modemle PC arasında 2 metre bile yok duvardan geçiriyorum o yüzden kablo kalabalığı hiç aklıma gelmedi😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Msi B650 gaming plus buldum yurtdışı ürün hiç kullanılmamış. Garantisi olmadığı için bi şüpheyle bakıyorum bozuk çıkma durumu vs çok oluyor mu?

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: VS07

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,534
İsim
efe araci
çıkarmaz hocam hatta işinize gelir 2 adet fazla ram slotu var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,039
Üyeler
170,801
Son üye
raunchytve
Top Bottom