Neler Yeni

7500 F ve RX 7700 XT sistem tavsiyesi

erdemmys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
erdem ya
Bütçe
33000
Selamlar, ben sistem almak istiyorum, bütçem 33 bin TL civarı. Araştırmalarım sonucunda bu fiyatlarda en mantıklı işlemci olarak Ryzen 5 7500F ve ekran kartı olarak da RX 7700 XT karşıma çıkıyor. Kendim sıfırdan toplamaya uğraşmak yerine hazır sistem almak istiyorum. SSD yükseltmesi ve soğutucu eklemesi yaparak bu sistemi almayı planlıyorum. Bütcemi maksimum buraya kadar zorlayabiliyorum. Sizce bu sistem, fiyatına göre mantıklı bir seçim mi?

İncehesap tercih etme sebebim vade farksız taksit seçeneği sunması.

https://www.incehesap.com/pch-f-class-1-1-tavsiye-sistem-fiyati-45603/

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Bütçen doğrultusun da bana göre en iyi sistem. Gönül ister ki b serisi bir anakart, daha iyi bir ram fakat bütçe yetersiz olduğu için alınabilir. Soğutucuyu ordan değil de başka bir siteden de alabilirsin ayrı şekilde, montajını yapabilirsen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özelleştirmeye tıkla, benim özelleştirdiğim şekil de parçaların çıkması gerekiyor. Soğutucu ile birlikte 36.000 TL olur.

erdemmys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
erdem ya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçen doğrultusun da bana göre en iyi sistem. Gönül ister ki b serisi bir anakart, daha iyi bir ram fakat bütçe yetersiz olduğu için alınabilir. Soğutucuyu ordan değil de başka bir siteden de alabilirsin ayrı şekilde, montajını yapabilirsen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özelleştirmeye tıkla, benim özelleştirdiğim şekil de parçaların çıkması gerekiyor. Soğutucu ile birlikte 36.000 TL olur.
Hocam senin uyguladığın özelleştirmeler eklediğin linkten üzerinden çıkmıyor. Soğutucu olarak hangisini seçmiştin. Ben kendim özelleştirmelerden Segotep Lumos G6 seçmeyi düşündüm çünkü soğutucuyu farklı bir siteden alınca burdakinden 1.5-2 kat daha fazla fiyat çıkıyor. Çok ciddi farklılıkları var mı soğutucuların birbirinden ?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Hocam senin uyguladığın özelleştirmeler eklediğin linkten üzerinden çıkmıyor. Soğutucu olarak hangisini seçmiştin. Ben kendim özelleştirmelerden Segotep Lumos G6 seçmeyi düşündüm çünkü soğutucuyu farklı bir siteden alınca burdakinden 1.5-2 kat daha fazla fiyat çıkıyor. Çok ciddi farklılıkları var mı soğutucuların birbirinden ?
Hocam anakartı Gigabyte B650M S2h, rami Apacer 6000mhz cl38 1x16 olan, ssdyi ise Kingston NV3 olanı seçtim. Soğutucuyu Segotep'de alabilirsin ama ben performansını bilmiyorum. Eğer onun yerine başka bir siteden thermalright'ın 1.000 TL'lik soğutucularından da düşebilirsin. Örnek olarak thermalright assassin sprit.

erdemmys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
erdem ya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam anakartı Gigabyte B650M S2h, rami Apacer 6000mhz cl38 1x16 olan, ssdyi ise Kingston NV3 olanı seçtim. Soğutucuyu Segotep'de alabilirsin ama ben performansını bilmiyorum. Eğer onun yerine başka bir siteden thermalright'ın 1.000 TL'lik soğutucularından da düşebilirsin. Örnek olarak thermalright assassin sprit.
Tamamdır hocam bende aynı şekilde özelliştirme uygulamıştım. Soğutucu olarak da thermalright assassinsprit tercih edeceğim. Teşekkür ederim.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Tamamdır hocam bende aynı şekilde özelliştirme uygulamıştım. Soğutucu olarak da thermalright assassinsprit tercih edeceğim. Teşekkür ederim.
Yeni konu da açabilirsin bu arada soğutucu için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,838
Üyeler
171,105
Son üye
saatseverinsan
Top Bottom