Pişmaniye
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
zioMerhaba arkadaşlar yeni yıla girmeden bir koltuk almayı düşünüyorum. Bel ve boyun agrısı cekiyorum. Oyuncu koltuklarından bir kaç model ve çalışma koltuklarından da bir model var aklımda. Burada kullandıysanız eger aşagıdaki koltuklardan öneri yapabilirmisiniz hem agrılarımı dindirmesi için hemde fiyat performans açısından günlük 6-10 saat arası vakit geciriyorum bilgisayar başında ve dik oturmayı bazen beceremiyorum alışkanlıktan dolayı yamuk oturuyorum gibi bişey oluyor dik oturdugumda cok güzel hissiyat verecek ve dik oturmaya teşvik edecek olması da güzel olur.
xDrive Tarsus Business Çalışma Koltuğu Kumaş Siyah - idefix
xDrive Tarsus Business Çalışma Koltuğu Kumaş Siyah ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Çalışma Koltuğu ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
XDrive Anka Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kırmızı/siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
XDrive Anka Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kırmızı/siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
XMAX Rio Balerion Antrasit Terletmez Baby Face Kumaş Oyuncu Koltuğu / 100 Kg Strong Carrier Fiyatı, Yorumları - Trendyol
XMAX Rio Balerion Antrasit Terletmez Baby Face Kumaş Oyuncu Koltuğu / 100 Kg Strong Carrier yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com