Max bütçe nedir?
Beğenmedim.@HacıSOFU 2k orta-yuksek ayarlarda sıkıntısız 1-2 yıl götürecek sistem. En ön sayfada kabataslak belirttim ama geliştirmeye açık tabii ki
@HacıSOFU HocamBeğenmedim.
4080 veya 4090 dizerim ben bu paraya en az 5-6 yılı olur![]()
@HacıSOFU Hacım 30 yaşına merdiven dayamış bir Öğretmenim. Paramı kazandım cebime koydum. Daha önce hiç öyle özenerek bir PC toplama fırsatım olmadı. Yani bu benim ilk bilgisayarım olacak ve öyle giriş seviyesi ekipmanlardan oluşsun istemiyorum. Olabildiğince kaliteden ödün vermeden en iyi kombinasyonu ortaya çıkarmak amacım. Bu yüzden sizleri rahatsız ediyorum. Sorunuza gelecek olursak "BİLMİYORUM". Ona bilgisayarı kurup başına geçtikten sonra zevklerimi keşfede keşfede karar vericem.Beğenmedim.
4080 veya 4090 dizerim ben bu paraya en az 5-6 yılı olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne tür oyunlar oynuyorsun? Ona göre dizeyim sistemi.
Dandik parça koymam zaten için rahat olsun@HacıSOFU Hocam
@HacıSOFU Hacım 30 yaşına merdiven dayamış bir Öğretmenim. Paramı kazandım cebime koydum. Daha önce hiç öyle özenerek bir PC toplama fırsatım olmadı. Yani bu benim ilk bilgisayarım olacak ve öyle giriş seviyesi ekipmanlardan oluşsun istemiyorum. Olabildiğince kaliteden ödün vermeden en iyi kombinasyonu ortaya çıkarmak amacım. Bu yüzden sizleri rahatsız ediyorum. Sorunuza gelecek olursak "BİLMİYORUM". Ona bilgisayarı kurup başına geçtikten sonra zevklerimi keşfede keşfede karar vericem.