Neler Yeni

7500f e HANGİ SOĞUTUCU DAHA İYİ

Wabien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Can İbar
Mümkün olduğunca ucuza almak istiyorum ama kötü bişeyde olsun istemiyorum bunlardan yada bunlar dışında ne tavsiye edersiniz kasam Corsair Carbide SPEC-DELTA anakart asrock b650m pro rs işlemci 7500 f olacak bunlara uyumlu olması lazım.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Enis Solak

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Sefer
Ucuza halletmek istiyirmuşsun ve kötü bir soğutucu da değil dark freezerx123 önerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek fanlı sıvı soğutma alacağına arada üflesen de olur.

Nasıl yani tekfanlı sıvı soğutucu senin attığın soğutucudan daha kötü mü soğutur?

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Alperen Yılmaz
X123 yeterli daha iyi olacaksa spirit 120

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Ucuza halletmek istiyirmuşsun ve kötü bir soğutucu da değil dark freezerx123 önerim.

Nasıl yani tekfanlı sıvı soğutucu senin attığın soğutucudan daha kötü mü soğutur?
Arkadaşın attığı kule tipi soğutucu çoğu 240mm sıvı soğutuculardan bile daha iyi performans veriyor.

Mümkün olduğunca ucuza almak istiyorum ama kötü bişeyde olsun istemiyorum bunlardan yada bunlar dışında ne tavsiye edersiniz kasam Corsair Carbide SPEC-DELTA anakart asrock b650m pro rs işlemci 7500 f olacak bunlara uyumlu olması lazım.
Dark Freezer x123 modelinin montajı biraz zor, bilgin olsun. Eğer onu alırsan montaj videosunu atabilirim fakat Thermalright markasından bir soğutucu alman daha iyi olacaktır.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Yunus Emre Uzun
Hocam bütçe varsa phantom spirit mükemmel olur ileride işlemciyi ryzen 7 ye çektiğinizde soğutucu değiştirmeye gerek kalmaz bütçe kısıtlıysa x123 veya x123duo da iş görecektir arkadaşım kullanıyor en ağır oyunda 65 derece vs oluyor

Wabien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Can İbar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşın attığı kule tipi soğutucu çoğu 240mm sıvı soğutuculardan bile daha iyi performans veriyor.

Dark Freezer x123 modelinin montajı biraz zor, bilgin olsun. Eğer onu alırsan montaj videosunu atabilirim fakat Thermalright markasından bir soğutucu alman daha iyi olacaktır.
İyimidir

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Sefer

Okkey. Aynen thermalright daha iyi olur ancak uygun yollu dark freezerx123 de çözebilir işi.

İyimidir
Dark freezer x123 den biraz daha iyi.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Yunus Emre Uzun

Evet hocama katılıyor x123 biraz yoruyor montajda tırnaklara geçecek yeri biraz esnetmek gerekiyor şahsen bende öyle yaptım kullanıyorum

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Enis Solak
İyimidir
Bu 4 bakır borulu ve tek kule, benim yukarda attığım çift kule ve 7 bakır borulu yani daha iyi. 1600tl ye tek fanlı sıvı soğutma düşünebilecek bütçedeysen benim attığımı alman daha sağlıklı olur. Eğer rgb istersen aynı fiyata rgb versiyonu da var.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Tayfun Balım
X123 fiyatına göre iyi bir soğutucu diyorlar. Yalnız phantom spirit bunların yanında elit bir soğutucu. Kendi sistemimde 7500f ile birlikte kullanıyorum. Son derece başarılı bir soğutucu. Bütçe yoksa x123 varsa spirit alın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Tolga Burak Kaya
Hocam dark freezer almayın. Montajı gerçekten berbat tasarlanmış. Tecrübeli değilseniz işlemcinize, en iyi ihtimalle soğutucuya zarar verme ihtimaliniz var. Thermalright peerless assassin 120 kullanıyorum ben gayet memnunum. Alabilirsin. İşlemci hiçbir zaman 50 dereceyi geçmiyor

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
İyimidir
Gayet yeterli gelecektir.

Alternatif olarak şöyle atayım. Arkadaşların dediği de doğru, bütçen çıkıyor ise üst modelleri tercih edip işlemci yükseltmesin de felan hiç tedirgin olmazsın. Ayrıca kasana sığıyor mu onu da kontrol et, özellikle Phantom Spirit'i.

Top Bottom