- Bütçe
- 35000
Arkadaşlar Merhaba bütçe 30 ve 35 k arası 7500f li sistem nasıl dizebilirim oyun için en uyumlu ekran kartı nedir ve anakart WiFi olmalı önerilerinizi bekliyorum Hazır sistem tavsiyeside olur işime çok yarar.
Neden anakart wifi olmalı, wifi stick ekstra takamazmısınız, çünki wifi anakartlar bütçeyi deler geçerArkadaşlar Merhaba bütçe 30 ve 35 k arası 7500f li sistem nasıl dizebilirim oyun için en uyumlu ekran kartı nedir ve anakart WiFi olmalı önerilerinizi bekliyorum Hazır sistem tavsiyeside olur işime çok yarar.
https://www.tebilon.com/amd-7500f-g...yantemur&utm_medium=cpc&utm_campaign=Gıgabyte hocam wifili anakartlar da öpüyorlar milleti extra wifi dungle alırsın daha uyguna gelir
[/QUOTEArkadaşlar Merhaba bütçe 30 ve 35 k arası 7500f li sistem nasıl dizebilirim oyun için en uyumlu ekran kartı nedir ve anakart WiFi olmalı önerilerinizi bekliyorum Hazır sistem tavsiyeside olur işime çok yarar.
35 e 4070 gelir , 30 a 7700 xt bu iki ekran kartından birini tercih et
35 e 4070 30 a 7700 xtwArkadaşlar Merhaba bütçe 30 ve 35 k arası 7500f li sistem nasıl dizebilirim oyun için en uyumlu ekran kartı nedir ve anakart WiFi olmalı önerilerinizi bekliyorum Hazır sistem tavsiyeside olur işime çok yarar.Neden anakart wifi olmalı, wifi stick ekstra takamazmısınız, çünki wifi anakartlar bütçeyi deler geçer
35 e 4070 30 a 7700xt
Etherhet kablosu takamıyacagım kadar uzak ve kablo görüntüsü oluyor evde çok verimsiz görüntü kirliliği açısından düşündüm wifi anakart açıkçası çok bariz bir bilgim yok eğer bu cihaz kablosuz işimi çözecek ise neden olmasınNeden anakart wifi olmalı, wifi stick ekstra takamazmısınız, çünki wifi anakartlar bütçeyi deler geçer
Etherhet kablosu takamıyacagım kadar uzak ve kablo görüntüsü oluyor evde çok verimsiz görüntü kirliliği açısından düşündüm wifi anakart açıkçası çok bariz bir bilgim yok eğer bu cihaz kablosuz işimi çözecek ise neden olmasın
İstersen 300 e ortalama birşeylede çözebilirsinEtherhet kablosu takamıyacagım kadar uzak ve kablo görüntüsü oluyor evde çok verimsiz görüntü kirliliği açısından düşündüm wifi anakart açıkçası çok bariz bir bilgim yok eğer bu cihaz kablosuz işimi çözecek ise neden olmasın
Adamsın kardeşim ben böyle bir şeyi bilmiyordum Çok teşekkür ederimBunu uzaya bağla yine çeker sen merak etmeTP-LINK Archer TX20U Plus, AX1800 Mbps, 1 Metre USB 3.0 Kablo, Yüksek Çekim Güçlü Wi-Fi USB Adaptör Fiyat & Özellik | MediaMarkt
TP-LINK Archer TX20U Plus, AX1800 Mbps, 1 Metre USB 3.0 Kablo, Yüksek Çekim Güçlü Wi-Fi USB Adaptör fiyatı ve özelliklerini incwww.mediamarkt.com.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
İstersen 300 e ortalama birşeylede çözebilirsin
Teşekkür ediyorum hocam çok yardımcı oldunuz ️️https://www.tebilon.com/amd-7500f-g...yantemur&utm_medium=cpc&utm_campaign=Gıgabyte hocam wifili anakartlar da öpüyorlar milleti extra wifi dungle alırsın daha uyguna gelir