7500f için bu kasa hakkında ne düşünüyosunuz arkadaşlar

Aldığım ilk sistem itopyadan hazır bir sistemdi kasası aynı powerboosterdı senin gibi 650w 5600xt ile çok bir sıkıntı yaşamadım beni epey götürdü ama kasa çok kalitesizdi sürekli parçalarına bir şey olup çatlayıp veya kırılıyordu ama powersupply konusunda sıkıntı yaşamadım.
Anladim hocam bende psu dan cok korktum cunku forumlarda falan baya dalga malzemesi olmus c4 falan diye ama yapacak bisey yok artik ucuza psu bulursam degisecegim ilerde

Anladim hocam bende psu dan cok korktum cunku forumlarda falan baya dalga malzemesi olmus c4 falan diye ama yapacak bisey yok artik ucuza psu bulursam degisecegim ilerde
Hocam yeni nesil powerlar da güç kesici tarzı bir teknoloji mi ne vardı patlamıyor ama tabii sıkıntı yaratabilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: qesq
Hocam yeni nesil powerlar da güç kesici tarzı bir teknoloji mi ne vardı patlamıyor ama tabii sıkıntı yaratabilir.
Evet hocam sıkıntı çıkarmasindan korkuyodum baya ama arkadasimda vatandan fp sistem almisti ods kadayi degistirmemisti powerboost kasa vardi 9 aydir kullanio bir sorun yasamadigini soyledi bana birazda ona güvenmiş oldum.

Evet hocam sıkıntı çıkarmasindan korkuyodum baya ama arkadasimda vatandan fp sistem almisti ods kadayi degistirmemisti powerboost kasa vardi 9 aydir kullanio bir sorun yasamadigini soyledi bana birazda ona güvenmiş oldum.
Dediğim gibi hocam bende uzun zamanlar kullandım, undervolting de bir çözüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,464
Üyeler
175,219
Son üye
Drowzy
Geri