7500f İÇİN HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM

kerim452

80+
Reaksiyon skoru
24
Öncelikle selamlar
Bu iki soğutucu arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim.
Hava soğutucu kullanımı daha rahat deniliyor ama sıvı soğutucu performans olarak daha iyi ama bozulmaya daha yatkın diye biliyorum.

Öncelikle selamlar
Hava soğutucu kullanımı daha rahat deniliyor ama sıvı soğutucu performans olarak daha iyi ama bozulmaya daha yatkın diye biliyorum.

Alabiliyorsanız ileride değiştirmemek için 360 alabilirsiniz . Ama 7500f için gereksiz olur hocam .

Öncelikle selamlar

Hava soğutucu daha iyi olur 9800x3d ve üzeri kullanmıyorsanız 360 sıvı soğutucu gereksiz para vermek demek

Öncelikle selamlar

Phantom spirit alın. iyzico ve parolapara kampanyalarından 1060 tl geri ödeme gelir
Size 540 TL'ye gelir

Öncelikle selamlar

hocam hava sogutma hayli hayli yeter

phantom spirit alın derim ben o işlemci için 360mm gereksiz phantom spiritte on numara soğutucu

Max 5k 5.5k falan çıkar hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki bu hava soğutucu iyi mi hocam
O hava soğutucu iyi . İlerisi için Arctic liquid freezer iii 360mm bakabilirsiniz . Gerek yok derseniz de bu hava soğutucu hayli hayli besler .

Phantom spirit alın. iyzico ve parolapara kampanyalarından 1060 tl geri ödeme gelir
Size 540 TL'ye gelir
Tamamdır hocam çok sağolun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam. Herkese çok teşekkür ederim hocam. Hava soğutucu işi biraz daha aklıma yattı. Herkese tekrardan teşekkür ederim

Hocam nasıl oluyor o ikisini birden nasıl kullanıyoruz yardımcı olur musunuz
1. Parolapara yeni müşteri kampanyasına katılın. 400 TL geri ödeme gelecek.
2. iyzico yeni müşteri kampanyasına katılın. 500 TL geri ödeme daha gelecek.
3. Gaming gen / itopya vs iyzico %10 kampanyasına katılın. %10 geri ödeme daha gelecek.
Birde %25 Bayram kampanyası eklendi ama sanırım biri geçerlidir.
4. Ödeme yaparken iyzico ile öde seçin.
5. İyzico hesabına parolapara sanal kartınızı girin.
5. Ödeme yapmadan önce bütün kampanyalara katıldığınızdan mutlaka emin olun.

özet olarak 1000 TL'lik ürün bedavaya gelecek. daha pahalı ürünlerde de en az 1000 tl indirim olacak.

gelen geri ödelemeleri oluşturduğunuz sanal kredi kartı ile ya da iyzico ile ödeme seçerek istediğiniz yerlerde harcayabilirsiniz.
Yemek siparişi olur, alışveriş olur vs.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,095,057
Üyeler
174,050
Son üye
RikudouSennin
Geri