Neler Yeni

7500f için soğutucu önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali mustafa
Bütçe
2500
Merhaba arkadaşlar benim işlemcim 7500F ve çok ısındığını biliyorsunuzdur zaten. Sistemi vatandan almıştım soğutucu olarak "Xigmatek" gibi değişik bir isimi vardı 100 lira falan internette no-name bir soğutucu işte. CPU-Z üzerinden stress testi yapayım dedim sıcaklık zorlanmadan 95 dereceyi gördü. İşlemcimde bir sıkıntı yok ama yüksek grafikli oyunlar oynadığım için uzun vadede zarar gelmesi muhtemel. Bu nedenle bana stress testinde Max 85 derece göstertecek, ucuz bir soğutma önerir misiniz? (sıvı ya da kule tipi olabilir)bir de termal macun önerir misiniz? Valorant da 85 dereceyi gördü bayağı dert edindim kendime. Bir de garantisi bozulur mu soğutma değiştirirsem?
Not: işlemci boşta (biosta) 47 derecedir.

Sezerinho10

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar benim işlemcim 7500F ve çok ısındığını biliyorsunuzdur zaten. Sistemi vatandan almıştım soğutucu olarak "Xigmatek" gibi değişik bir isimi vardı 100 lira falan internette no-name bir soğutucu işte. CPU-Z üzerinden stress testi yapayım dedim sıcaklık zorlanmadan 95 dereceyi gördü. İşlemcimde bir sıkıntı yok ama yüksek grafikli oyunlar oynadığım için uzun vadede zarar gelmesi muhtemel. Bu nedenle bana stress testinde Max 85 derece göstertecek, ucuz bir soğutma önerir misiniz? (sıvı ya da kule tipi olabilir)bir de termal macun önerir misiniz? Valorant da 85 dereceyi gördü bayağı dert edindim kendime. Bir de garantisi bozulur mu soğutma değiştirirsem?

Y KRAL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Yasin Uzun
https://www.gaming.gen.tr/urun/3849...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
ben aynı işlemci için bunu kullanıyorum canavar gibi

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Rüveyda Akın
7500F çok ısınmıyor ama yine de Thermalright Peerless Assassin alabilirsin

acilo5050

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Halil uçar
Dark x123 var ben de mis gibi en agir oyunlarda max 70 valo cs vs lol 62-60 arasinda bosta 31 e kadar düşüyor

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Ahmet Berat AĞCA
1k civarı kule tipi soğutucular güzel tutuyor. Thermalright şu an baya iyi durumda.

Top Bottom