K.R.A.T.O.S
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 533
Matx anakartım var ve ekran kartına temas etmemesi gerek bütcem 1k civarı bryaz öneribiz varmı ve kaç derece olur işlemcim ve
Çoğu kişi phantom spirit öneriyordu ben de onu almıştım biraz macunu sürmeyi beceremedim sanırım r5 5600 bf2042 max ayarlarda 70 görüyorMatx anakartım var ve ekran kartına temas etmemesi gerek bütcem 1k civarı bryaz öneribiz varmı ve kaç derece olur işlemcim ve
Bilmiyorum hocqm iş görsünde bütçede arttiririmÇoğu kişi phantom spirit öneriyordu ben de onu almıştım biraz macunu sürmeyi beceremedim sanırım r5 5600 bf2042 max ayarlarda 70 görüyor
Bilmiyorum hocqm iş görsünde bütçede arttiririm
Phantom spiritmi bumu iyi![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Bu yeterince işinizi görür hocam bütçeniz olmazsa da bu var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Beyaz modellerini bulabilirsiniz internette biraz bakınıp
Matx anakart var hocam x123 ekran kartina temas ediyor yukardaki nasıl boyutu fln![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Bu yeterince işinizi görür hocam bütçeniz olmazsa da bu var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Beyaz modellerini bulabilirsiniz internette biraz bakınıp