Msı a620 anakartım var uyumlumudur hocam net bilgim yok kasa zoko atx kasa olarak geçiyor![]()
Thermalright Burst Assassin 120 SE Hava Soğutucu
Hem AMD hem de Intel ana akım platformlarını destekler. Oyun sırasında ve yoğun iş yüklerinde işlemciyi serin ve kararlı tutar.www.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Bütçe yeterliyse ve kasa destekliyorsa uzun vadeli olarak alttaki de düşünülebilir.
Anakarta uyar ancak anakarttan ziyade işlemci uyumluluğu da önemli, bu modeller de AM5 destekli olduğundan sorun olmaz. Zoko kasaların ölçüleri hakkında detaylı bilgim yok, Burst Assassin de dizginler R5 7500F'i.Msı a620 anakartım var uyumlumudur hocam net bilgim yok kasa zoko atx kasa olarak geçiyor
Hocam maalesef okdr fiyata çıkamam totalde 20k bütçem vardı msı a620 rx6700xt 7500f 16gb ram 500gb m2 ssd thermaltake psu kasa dizdim sadece soğutucum kaldı param kalmadı borç bulup alıcampeerless assasin ile hemen hemen aynı fiyata 1 adet fazla bakır boruya sahip.
Tabii kiHocam direk link atabilirmisiniz