arada 700 fark olmasa 7500f alınmaz işlemci soğumuyor. Bütçe varsa 7600merhaba gorusunuzu almak ıstıyorum alınabılırmı bır arkadasım 7600x ıle cok fark var dıyor 7000 serısının 5500 u falan dıyor sızın gorusunuz nedır ona gore alıcam ıslemcıyı
Bu F ne işe yarıyor 7600F gibi ilk defa gördümmerhaba gorusunuzu almak ıstıyorum alınabılırmı bır arkadasım 7600x ıle cok fark var dıyor 7000 serısının 5500 u falan dıyor sızın gorusunuz nedır ona gore alıcam ıslemcıyı
F ibaresi olan işlemcilerde dahili gpu (Intel HD Graphics, UHD Graphics vs.) bulunmuyor. F ibaresi olmayan işlemcilerde bulunuyor.Bu F ne işe yarıyor 7600F gibi ilk defa gördüm
Performans olarak aralarında çok az fark var aradaki fiyat farkına değmez. Kesinlikle soğutucu alması gerekiyor bu arada çok ısınan bir işlemci.merhaba gorusunuzu almak ıstıyorum alınabılırmı bır arkadasım 7600x ıle cok fark var dıyor 7000 serısının 5500 u falan dıyor sızın gorusunuz nedır ona gore alıcam ıslemcıyı
Yeter.arctıc freezer ıı 240mm yetermı
grafık kartı yok dıye bılıyorum yanı cok onemlı bırsey degıl 7500f alan kartta alır zaten
Ben anlamadımki zaten amdnin üst düzey işlemcileri ve g ibaresi olmayan işlemcilerinin hiçbirinde zaten dahili gpu yokki f ibaresiyle alakası yok sadece intel özentiliği yapmaya çalışmısF ibaresi olan işlemcilerde dahili gpu (Intel HD Graphics, UHD Graphics vs.) bulunmuyor. F ibaresi olmayan işlemcilerde bulunuyor.
Benim dediğim Intel için geçerli zaten. AMD'de böyle bir durum yok. Ben Intel'den söz ediyorsunuz sanmışım pardon.Ben anlamadımki zaten amdnin üst düzey işlemcileri ve g ibaresi olmayan işlemcilerinin hiçbirinde zaten dahili gpu yokki f ibaresiyle alakası yok sadece intel özentiliği yapmaya çalışmıs
İ5 7500f varmı ki?Benim dediğim Intel için geçerli zaten. AMD'de böyle bir durum yok. Ben Intel'den söz ediyorsunuz sanmışım pardon.