Çözüldü✓ 7500F Phantom Spirit ile çok ısınıyor

Windows 10 mu kurdun sen? BIOS ayarlarını sıfırlayıp kullanır mısın hiç ellemeden.
Win 10 kurulu denerim sıfırlamayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne alsam sıkıntı çıkıyor
Bu şey değil mi ya ben 50k sistemi çöp olan adamım şuan

Windows 10 mu kurdun sen? BIOS ayarlarını sıfırlayıp kullanır mısın hiç ellemeden.
11de de aynıydı.

100 kullanımda mı 77 derece oluyorsa normal bu arada

Evet fullde 77 fitgirl repack ile kurulum yaparken böyle yada adobe render alırken
o zaman sorun ne kral ? havalar zaten sıcak en az 5 derece hava sıcaklığından yükseliyor zaten bileşenler 77 zaten full yükte miss gibi sıcaklık

bende de 7500f var +150 mhz negatif corver 30 da bende full stress de 75 80 görüyorum phantom spiritle

o zaman sorun ne kral ? havalar zaten sıcak en az 5 derece hava sıcaklığından yükseliyor zaten bileşenler 77 zaten full yükte miss gibi sıcaklık

bende de 7500f var +150 mhz negatif corver 30 da bende full stress de 75 80 görüyorum
Emin miyiz hocam

bende de 7500f var +150 mhz negatif corver 30 da bende full stress de 75 80 görüyorum phantom spiritle
+150 mhz - 30 la mı?

2 tane artic p12 max fan alıp soğutucuya tak bi de 75 dereceden sonra hızlanacak şekilde ayarla bak nasıl soğuyor.

Benim sıcaklar böyle çıksa bilgisayarı satarım yine PlayStation alırım anakartı ayrı işlemcisi ayrı sıkıntı ugrasamam

Ekler

• images (6).webp
    images (6).webp
    59.3 KB · Hit: 36
Emin miyiz hocam

+150 mhz - 30 la mı?
neye emin miyiz kral git chatgpt ye sor hava sıcaklıkları kule soğutmalarda kaç derece fark yaratır diye kışın 70 derece görmeyen işlemcim şimdi 80e yaklaşıyor evet +150 30 la

PS abartıldığı kadar iyi değil tavsiyem sıvı soğutmaya geç farkı gör.

Bende 650 liralık soğutucu var kasa komple açık Uzay montaj gibi 65 dereceyi geçmiyor komple sök at kasayı :)

Bende 650 liralık soğutucu var kasa komple açık Uzay montaj gibi 65 dereceyi geçmiyor komple sök at kasayı :)
Kasaya alakalı olduğunu sanmıyorum anakart sıkıntılı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,959
Üyeler
187,125
Son üye
RipTurco
Geri