Devilll20
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,568
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
Taksit seçenekleri yazıyor mı 12 ay taksit dışında bir şey bulamadımPcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com.tr
Hasmınız sanırım pckolikKusura bakmazsa pckolik kardeş pc ve bileşenlerini satmadan önce iyi bir web dev bulsunlar da şu leş sitelerini düzeltsinler. Özelleştirmelerde hem 5500 işlemci hem de b650 anakart seçebiliyorum. Yav arkadaş bunlar ne biçim iş yapıyorlar. Ne dersiniz şöyle sipariş vereyim mi? montaj da yapılsın dedim.
Hasımlıkla alakası yok. Gir sitelerine bir bak. Ne filtrelemeleri çalışıyor, ne sıralamalar çalışıyor. Fiyata göre sırala diyorum saçma sapan sıralıyor. Sence yukarda verdiğim örnek normal mi?Hasmınız sanırım pckolik![]()
Abartılacak bir durum yok, alan kişi bir zahmet dikkat etsin ona da. Sonuçta sana 7500f yerine 5500 göndermiyorlar, montajlamadan gönderir.Hasımlıkla alakası yok. Gir sitelerine bir bak. Ne filtrelemeleri çalışıyor, ne sıralamalar çalışıyor. Fiyata göre sırala diyorum saçma sapan sıralıyor. Sence yukarda verdiğim örnek normal mi?
Kardeşim ben ilk defa bilgisayar alacağım ve anlamıyorum. Var mı bir itirazın? Bir zahmet adam akıllı sistem yapsınlar. En basitinden matx kasaya atx anakart falan seçebiliyorsun. Bunu anlayanların çoğu bile farketmeyebilir. Babanızın oğlu mu da bunu savunuyorsunuz anlamıyorum ki.Abartılacak bir durum yok, alan kişi bir zahmet dikkat etsin ona da. Sonuçta sana 7500f yerine 5500 göndermiyorlar, montajlamadan gönderir.
Öyle bir yazmışsın ki ilk mesajında sanki adam sana sahtecilik yapıp farklı işlemci yollayacak, bu kadar taktıysan mail atabilirsin en basitinden.Kardeşim ben ilk defa bilgisayar alacağım ve anlamıyorum. Var mı bir itirazın? Bir zahmet adam akıllı sistem yapsınlar. En basitinden matx kasaya atx anakart falan seçebiliyorsun. Bunu anlayanların çoğu bile farketmeyebilir. Babanızın oğlu mu da bunu savunuyorsunuz anlamıyorum ki.
Zaten adamların bunu siparişi gönderirken farkedip göndermeyeceğini düşünüyorum. Hoş şikayetvar'a bakılırsa göndere de bilirler belli olmaz.Öyle bir yazmışsın ki ilk mesajında sanki adam sana sahtecilik yapıp farklı işlemci yollayacak, bu kadar taktıysan mail atabilirsin en basitinden.
Forumda gelip indirim konusunda burayı kirletiyorsun, firmayla alakam da yok çalışanı da değilim ama üslup yok sende.