güzel sistem,alabiliyosan 2k fiyat farkıyla 7800xt al,alamasanda yine güzel sistem bu şekli ilede alınır35k bütçeye göre aşağıdaki sistem nasıldır ileriye doğru rami artırmayı düşünüyorum. Genelde CS oynuyorum bu fiyata daha iyisi toplanabilir mi hafta sonu almayı düşünüyorum.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hocam daha fazla artıramıyorum normalde 4060 alacaktım ikisinin arasındaki fiyat farkı fazla olmayınca buna yöneldimgüzel sistem,alabiliyosan 2k fiyat farkıyla 7800xt al,alamasanda yine güzel sistem bu şekli ilede alınır
bunu alın o zaman sistem güzel alınırhocam daha fazla artıramıyorum normalde 4060 alacaktım ikisinin arasındaki fiyat farkı fazla olmayınca buna yöneldim
Bende alacağın sistemin rx7600 lüsü var gayet memnunum 7700xt zaten rtx 4060 dan daha iyi tabi Ray tracing kullanmayacaksanhocam daha fazla artıramıyorum normalde 4060 alacaktım ikisinin arasındaki fiyat farkı fazla olmayınca buna yöneldim
hocam yanlış değilsem ramin cl değeri çok fazlaydı cl 36 ve üstünü tercih etmeyin kasa da sanki daha güzel bir model bulunabilir gibi geldi geri kalan seçimleri beğendim35k bütçeye göre aşağıdaki sistem nasıldır ileriye doğru rami artırmayı düşünüyorum. Genelde CS oynuyorum bu fiyata daha iyisi toplanabilir mi hafta sonu almayı düşünüyorum.
https://www.sine rji.gen.tr/patriot-16gb-viper-venom-expo-6000mhz-cl30-ddr5-ram-pvv516g60c30-p-54171?utm_campaign=akakce&v=1.68.135k bütçeye göre aşağıdaki sistem nasıldır ileriye doğru rami artırmayı düşünüyorum. Genelde CS oynuyorum bu fiyata daha iyisi toplanabilir mi hafta sonu almayı düşünüyorum.