7500F Sıcaklık Normal mi?

Reaksiyon skoru
84
Arkadaşlar geçen haftalarda bir sistem topladım. 7800xt pulse ekran kartı Max oyunlarda 67 dereceyi görüyor bunda bir sıkıntı göremedim ama 7500f işlemcim örneğin warzone 70 dereceyi görüyor. Arctic Freezer 36 DUO bu soğutucuyu kullanıyorum sizce normal mi? Kule tipi fanın yönünü ters takmış olabilir miyim?

Arkadaşlar geçen haftalarda bir sistem topladım. 7800xt pulse ekran kartı Max oyunlarda 67 dereceyi görüyor bunda bir sıkıntı göremedim ama 7500f işlemcim örneğin warzone 70 dereceyi görüyor. Arctic Freezer 36 DUO bu soğutucuyu kullanıyorum sizce normal mi? Kule tipi fanın yönünü ters takmış olabilir miyim?
kule tipi fanın en verimli hali önden çekip egzoza göndermek

sıcaklık değerlerinde çok absürt değil

Yeni sistem olunca insan biraz tedirgin oluyor kusura bakmayın acaba hata mı var diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de bu kule tipi yerine thermalright tercih etsem işlemcim daha soğuk çalışır mıydı, fiyatları aynıydı hemen hemen

Bende de 7500f var phantom spiritle kullanıyorum 68 dereceyi görüyor normal yani.

OCTT indirip test yap bakalım max kaç olur

Bende de 7500f var phantom spiritle kullanıyorum 68 dereceyi görüyor normal yani.
Tam sonradan sorduğum soruya cevap vermişsin hocam, senin sogutucunla arada kalıp bendeki modeli almıştım ama yine de çok bir şey fark etmeyecekmiş herhalde

Termal macun ne kullandın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,598
Üyeler
183,143
Son üye
keremipk
Geri