7500f sıcaklıklar iyi mi??

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,021
Arkadaşlar kule tipi fan var id cooling se224xts , adanada yaşıyorum odam serin değil ve 8 aydır macun değişmedim. Yeni işlemciye geçeceğim gerek yok değişmeye. Arkada instagram arama vpn açık ve robloxta bir oyuna 2 accounttan giriyorum 2 oyun motoru birden çalışıyor ortalama %80 cpu kullanımı sıcaklıklar 68-70 arası değişiyor. 3.hesaptanda girsem aynı anda 3 oyun motoru kaldırır mi işlemci?

Arkadaşlar kule tipi fan var id cooling se224xts , adanada yaşıyorum odam serin değil ve 8 aydır macun değişmedim. Yeni işlemciye geçeceğim gerek yok değişmeye. Arkada instagram arama vpn açık ve robloxta bir oyuna 2 accounttan giriyorum 2 oyun motoru birden çalışıyor ortalama %80 cpu kullanımı sıcaklıklar 68-70 arası değişiyor. 3.hesaptanda girsem aynı anda 3 oyun motoru kaldırır mi işlemci?
kaldırır mı bilmem de o kullanımda normal adanada sıcaklık

İşlemci kaldırır mı bilmiyorum ama 65-70 iyi bence Adana'ya göre . Bende Adanadayım sistemde bende yanıyoruz 🔥🔥🔥 .

İşlemci kaldırır mı bilmiyorum ama 65-70 iyi bence Adana'ya göre . Bende Adanadayım sistemde bende yanıyoruz 🔥🔥🔥 .
Yapacak bir şey yok hocam 🤣 kendimizi soğutamıyoruz işlemciye napalım. Birde 9800x3d alınca nasıl soğutacağım onun derdindeyim. Kasayı klimanın önüne monte edeyim en iyisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaldırır mı bilmem de o kullanımda normal adanada sıcaklık
Eyw hocam yakın zamanda işlemci değişecek mecbur fanda değişecek

3 motor girsen max 75 olur bence onu da kaldırır lakin 80 ve üstü sıkıntı olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,357
Üyeler
188,924
Son üye
Psikorock
Geri