2.el olacağı için 7500f 5 k eder 7800x3d geçen 12 binlere inmişti 2.el 11-12 arası olsa 6k mantıklı olabilir mi veya 7800 11k civarına alıp daha sonra mı elimdeki işlemciyi satsam kararsız kaldım7500f Sıfırı 5.750
7800x3d 14k
Aradaki fark 8 k
Bu bile fazla bana aslında ama güncellemeye gerek var mı ileriye dönük diye düşünüyorum valo oynuyorum günde 1 saat filan belki harici bir şey yapmıyorumYa da hiç uğraşma zaten güzel sistemin
7500F fersah fersah yeter hocam bence gerek yok.Bu bile fazla bana aslında ama güncellemeye gerek var mı ileriye dönük diye düşünüyorum valo oynuyorum günde 1 saat filan belki harici bir şey yapmıyorum
monitörün 240hz olduğu için işlemcini değişsen bile farkı anlayamazsın 7500f de her türlü 240+ fps verirBu bile fazla bana aslında ama güncellemeye gerek var mı ileriye dönük diye düşünüyorum valo oynuyorum günde 1 saat filan belki harici bir şey yapmıyorum
Doğru diyorsunuz o zaman kalsın boşa masrafa girmeyelim7500F fersah fersah yeter hocam bence gerek yok.
2k monitör de var ama hikaye oynamıyorum bile o zaman hiç macera aramayayım kalsınmonitörün 240hz olduğu için işlemcini değişsen bile farkı anlayamazsın 7500f de her türlü 240+ fps verir
hocam konu dışına çıkacağım da kasanın fotosunu atma şansın var mı acaba?Doğru diyorsunuz o zaman kalsın boşa masrafa girmeyelim
2k monitör de var ama hikaye oynamıyorum bile o zaman hiç macera aramayayım kalsın
Buyrun hocamhocam konu dışına çıkacağım da kasanın fotosunu atma şansın var mı acaba?
geçmeye gerek yok söylediklerine bakılırsaMerhaba 7900gre 7500f sistemim var 7500f+ nakit vererek 7800x3d almak istiyorum üste max ne kadar vermeliyim 7500f fatura mevcut
Çok teşekkür ederim hocam
Askıya aldım hocam şimdilik bakılınca gereksiz olacak gibi çok teşekkür ederimgeçmeye gerek yok söylediklerine bakılırsa
hahaha