7500f vs 7600

PANGOO

80+
Reaksiyon skoru
9
AMD Ryzen 5 7600 3.80GHz 6 Çekirdek 38MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci
AMD Ryzen 5 7500F 3.70GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci

Hangisi ucuzsa o

hemen hemen aynı cpu birinde dahili grafik var. 500tl falan farka geçilir ama sanırım 1000 lira falan fark oluyor belki daha fazla. o zaman alınmaz

fiyatları yazmamışsınız ama fiyatlar yakınsa 7600 öneririm kendi gpu su var ekran kartınıza bii olur bakıma yolarsınız garantiye yolarsınız belki yükselticem diye satarsınız o sırda pcyi kulanabilirsiniz fps türü oyunlar oynitabilirsiniz

Fiyat Farkına Bağlı Fiyat Farkı Azsa Eğer 7600 Alınır Ve Değer Fiyat Farkına .

500 tl fark var bence de 7600 şu an mesela ekran kartı ile bir problem yaşıyorum direk taktım dp kablosunu anakarta aldım görüntümü he onun dışında bir işe yarar mı derseniz basit oyunları ekran kartsız filan oynatır başka da bir işe yaramaz performans olarak %1 2 filan fark vardı galiba ama bence arada ki 500 tl farka değer .
Edit: fark 250 tl kadar da diyebiliriz .

Fiyat Farkına Bağlı Fiyat Farkı Azsa Eğer 7600 Alınır Ve Değer Fiyat Farkına .
500 tl fark var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiyatları yazmamışsınız ama fiyatlar yakınsa 7600 öneririm kendi gpu su var ekran kartınıza bii olur bakıma yolarsınız garantiye yolarsınız belki yükselticem diye satarsınız o sırda pcyi kulanabilirsiniz fps türü oyunlar oynitabilirsiniz
500 tl fark var aralarında

hemen hemen aynı cpu birinde dahili grafik var. 500tl falan farka geçilir ama sanırım 1000 lira falan fark oluyor belki daha fazla. o zaman alınmaz
500 tl fark var

İgpu dışında umursanacak fark yok
İgpu lazım değilse veya arada iyi fiyat farkı varsa 7500f
500 tl fark var

500 tl fark var

500 tl fark var aralarında

500 tl fark var

500 tl fark var
kupon rahat bulursun az bak aynı fiiyata bile gelebilir hemen hemen

500TL fark + iGPU destegi + 100MHz alinir hocam, hayirli olsun simdiden Bende 7500F var ve zamaninda fiyat farki bu kadar dusuk degildi, o yuzden bunu tercih etmistim, simdi ekran kartimi satip biraz bekleyip yenisini almak istiyorum ama o biraz bekleyecegim arada pc kullanilmaz olacak 7600 olsaydi en azindan internette surf yapar takilirdim ekran karti alana kadar.

kupon rahat bulursun az bak aynı fiiyata bile gelebilir hemen hemen
şuanda 500 TL ye kadar indirebildim

500TL fark + iGPU destegi + 100MHz alinir hocam, hayirli olsun simdiden Bende 7500F var ve zamaninda fiyat farki bu kadar dusuk degildi, o yuzden bunu tercih etmistim, simdi ekran kartimi satip biraz bekleyip yenisini almak istiyorum ama o biraz bekleyecegim arada pc kullanilmaz olacak 7600 olsaydi en azindan internette surf yapar takilirdim ekran karti alana kadar.
Valla İGPU nun ne olduğuna dair bir bilgim yoktu şu zamana kadar yazılan yorumlara baktığımda ekran kartında sıkıntı olunca işlemciyle günlük rutinlerimi yürütebileceğim. İnşallah yanlış anlamamışımdır:)

değilmi aynısını yazdım sadece dediklerinizde değil önbellektede azda olsa fark var

Dogru anladin iGPU, islemci icerisinde ekran karti var gunluk islerini idare edebilecegin, monitoru direk anakartin goruntu cikislarina baglayinca kullanabildigin.

Geri