Yardım 750₺ PSU Önerisi

enisberberr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,078
Merhaba sevgili dostlarım,
Elimdeki Corsair Spec Delta RGB kasanın içinden çıkan psu gayet kaliteli fakat kabloları aşırı kalın ve demir tel koruması var kabloda. Buda kabloyu çok kalın kılıyor maalesef.
Hatta kablolamakta baya zorlandım ilk defa pc toplayan birisine göre.
Şimdi ilk soruma geçeyim.
Full moduler veya yarı moduler bir PSU'nun ne gibi bir avantajı var?
İkinci sorum ise bana maksimum 700TL ye önerebileceğiniz 80+ Gold Sleeved kablosu olan bir PSU önerir misiniz?

Moduler olunca kablo karmaşası bir nevi ortadan kalkıyor. Kullanmadığınız kabloları çıkartabildiğiniz için kablo karmaşası olmuyor. Kaç w sisteminiz için yeterli olur?

Moduler olunca kablo karmaşası bir nevi ortadan kalkıyor. Kullanmadığınız kabloları çıkartabildiğiniz için kablo karmaşası olmuyor. Kaç w sisteminiz için yeterli olur?
Hocam şuan 550W kullanıyorum ki yetiyorda ama ilerde de sistemi upgrade edeceğim için en az 650W olursa çok iyi olur ve verdiğin bilgi için müteşekkirim

700 ₺'ye hem modüler hem de 80+ Gold sertifikalı bir PSU bulmak imkansız gibi bir şey. 840 ₺'ye PowerBoost'un 750 Watt, 80+ Gold ve modüler bir güç kaynağı var ancak ne kadar güvenilir bilemem, şahsen ben olsam almazdım.

700 ₺'ye hem modüler hem de 80+ Gold sertifikalı bir PSU bulmak imkansız gibi bir şey. 840 ₺'ye PowerBoost'un 750 Watt, 80+ Gold ve modüler bir güç kaynağı var ancak ne kadar güvenilir bilemem, şahsen ben olsam almazdım.
Hocam peki 80+ Silver bulabilir miyim?
Almak istediğim markalar şunlardır:
Corsair, ASUS, Cooler Master, be Quiet! , Thermaltake, Silverstone, FSP

Hocam peki 80+ Silver bulabilir miyim?
Almak istediğim markalar şunlardır:
Corsair, Asus, Cooler Master, be Quiet! , Thermaltake, Silverstone, FSP
80+ Silver sertfikialı ürünleri Türkiye'de kolay kolay bulamıyorsunuz. Zaten sertifikaya da takılmayın. Modüler de olması gerektiğini hesaba katarsak yine 700 ₺'ye istediğiniz şeyi alamayacaksınız.

80+ Silver sertfikialı ürünleri Türkiye'de kolay kolay bulamıyorsunuz. Zaten sertifikaya da takılmayın. Modüler de olması gerektiğini hesaba katarsak yine 700 ₺'ye istediğiniz şeyi alamayacaksınız.
Gerçekten o kadar pahalı mı ya peki önerebileceğiniz PSU var mıdır? ve full moduler ile yarı moduler arasındaki fark nedir? Yarı modulerdeki modifiye full modulere göre daha mı az?

Bütçe yetiyorsa MWE 750W öneririm.

Bütçe yetiyorsa MWE 750W öneririm.
Hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim fakat full moduler bir PSU almak bana daha iyi gibi geliyor nedense ve bütçemi +200-300₺ arttırırsam önerebileceğiniz bir PSU var mıdır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam peki max olarak 900-950₺ bulabilir miyim?

Hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim fakat full moduler bir PSU almak bana daha iyi gibi geliyor nedense ve bütçemi +200-300₺ arttırırsam önerebileceğiniz bir PSU var mıdır?
Stoklarda XPG CORE REACTOR Varsa kesinlike önerimdir.

Şu an baktım da daha dün kontrol ettiğim 1200 ₺'lik COOLER MASTER MWE GOLD 750W 80+ Gold Full Modular modeli 750 ₺'ye düşmüş (itopya). Bence kaçımayın hemen alın.

Stoklarda XPG CORE REACTOR Varsa kesinlike önerimdir.
Bakacağım hocam ve XPG nin ilk defa bir PSU ürününü gördüm almak mantıklı mıdır o kadar iyi marka varken?

Şu an baktım da daha dün kontrol ettiğim 1200 ₺'lik COOLER MASTER MWE GOLD 750W 80+ Gold Full Modular modeli 750 ₺'ye düşmüş (itopya). Bence kaçımayın hemen alın.
İtopya pişmanlıktır diyen çok kendimde oradan HyperX Cloud 2 aldım ürünün kablosunda sıkıntı çıktı ama sadece bir üründe sıkıntı çıktı diye hepsinde çıkacak diye bir şeyde yok

150tl cebinde kalsın
Hocam full moduler almayı düşünüyorum ve sleeved/siyak kablosu olan PSU almayı düşünüyorum

Geri