Yardım 750₺ PSU Önerisi

Bakacağım hocam ve XPG nin ilk defa bir PSU ürününü gördüm almak mantıklı mıdır o kadar iyi marka varken?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İtopya pişmanlıktır diyen çok kendimde oradan HyperX Cloud 2 aldım ürünün kablosunda sıkıntı çıktı ama sadece bir üründe sıkıntı çıktı diye hepsinde çıkacak diye bir şeyde yok

Hocam full moduler almayı düşünüyorum ve sleeved/siyak kablosu olan PSU almayı düşünüyorum
XPG PSU Konusunda iyi bir marka. CORE REACTOR Kesinlikle ama Keslinlikle çok iyi bir F/P PSU. Bende sonradan almayı düşünüyorum. CORE REACTOR Full modüler + Siyah kablo (Örgüde olabilir) Hatırlamıyorum ama Renkli değil.

XPG PSU Konusunda iyi bir marka. CORE REACTOR Kesinlikle ama Keslinlikle çok iyi bir F/P PSU. Bende sonradan almayı düşünüyorum. CORE REACTOR Full modüler + Siyah kablo (Örgüde olabilir) Hatırlamıyorum ama Renkli değil.
Hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim, renkli olması önemli değil ince kablo olsun yeter benim için

Hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim, renkli olması önemli değil ince kablo olsun yeter benim için
Rica ederim. Kablolar ince.

Bu arada PSUyu kaçırma derim. Ülkemizde stoğu aşırı az.

Rica ederim. Kablolar ince.

Bu arada PSUyu kaçırma derim. Ülkemizde stoğu aşırı az.
Tamamdır hocam teşekkür ederim tekrardan

Modüler ve gold ürün bulamayız o fiyata ancak sana şöyle bi alternatif sunabilirim.

Thermaltake smart bx1 650w 80+ Bronze
Ürünün kabloları az yer kaplayacak ve diğer psulara göre göze çarpmayacak şekilde.

Bu ürün şuan piyasadaki çoğu psu dan kaliteli içinde japon üretimi premium kapasitörler kullanılmış. Ultra sessiz olduğunu söylüyor thermaltake ve marka gerçekten psu da çok iyi.

Detaylı bilgisi

Modüler ve gold ürün bulamayız o fiyata ancak sana şöyle bi alternatif sunabilirim.

Thermaltake smart bx1 650w 80+ Bronze
Ürünün kabloları az yer kaplayacak ve diğer psulara göre göze çarpmayacak şekilde.

Bu ürün şuan piyasadaki çoğu PSU dan kaliteli içinde japon üretimi premium kapasitörler kullanılmış. Ultra sessiz olduğunu söylüyor thermaltake ve marka gerçekten PSU da çok iyi.

Detaylı bilgisi
Hocam full moduler en kötü yarı moduler almayı istiyorum şimdilik ayıca tavsiyeniz için teşekkür ederim

Hocam teşekkür ederim şimdiki asıl konu 750₺ lik bir bütçeye istediğim özelliklerde PSU bulabilmek olmadı attığınız linkteki
Corsair RM750'yi alacağım

Şu an baktım da daha dün kontrol ettiğim 1200 ₺'lik COOLER MASTER MWE GOLD 750W 80+ Gold Full Modular modeli 750 ₺'ye düşmüş (itopya). Bence kaçımayın hemen alın.
Hocam dediğiniz PSU da 24 pinlik anakart kablosunu hangi girişten yapmam gerekecek?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,394
Üyeler
188,417
Son üye
Wozzo
Geri