4000X yerine 4000D al, kalan 3K ile de sağlam bir PSU al, RGB fanları sonradan da kasaya eklersin.yok psu alamama durmu yok 4000x kasasını istiyorum ama o kasanın içinde otomatik 750w var o yüzden ilerde değiştiririm zaten.
bu w düşürme nereden yapılıyor
ya hocam iyi ama o kasa çok şık durmuyor şıklığada yatırım yapıyorum biraz4000X yerine 4000D al, kalan 3K ile de sağlam bir PSU al, RGB fanları sonradan da kasaya eklersin.
Aynısının önü Mesh olanı o kasa, sadece dahili olarak önde RGB fanlar yok.ya hocam iyi ama o kasa çok şık durmuyor şıklığada yatırım yapıyorum biraz
Kasa mesh değil haberiniz olsun.ya hocam iyi ama o kasa çok şık durmuyor şıklığada yatırım yapıyorum biraz
UV ile çekilir. Kullanılır. Bu şekilde ortalama 360-380w filan çeker bence.hm zaten bir süre idare etmelik 4000x kasayı çok istedi onun içinde de bu crx750f var yapıcak bir şey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartı 1860mhz civarında çalışıyor ee bunu 1700e falan düşürsek bir kaç ay öyle kullansa oluru var mı çok mu performans kaybeder
Platinium, gold, bronze sertifikalarının elektrik tasarrufu dışında bir katkısı yok hocam. CX750F Bronze ama 12V kanalı(işlemci+gpu) tam 750w veriyor.Gold sertifikalı vb. ürünler ile bu hesabı +200w yapmak gerekir ki o modele bir siteden baktığımda bronze diyor.
750w platinium harici komik sonuçlar çıkabilir.
Hallettim. Yanlış hatırlıyormuşum eyvallah.UV ile çekilir. Kullanılır. Bu şekilde ortalama 360-380w filan çeker bence.
İşlemçi için de 105 diyor. UV yapmasanız bile ortalama 500w çeker ikili. Daha da ağır yüke girerse 600w çeker. CX750F psu ise 12v kanalından tam 750w veriyor. Daha 100w var. İdareten uzun süre yeter.
Platinium, gold, bronze sertifikalarının elektrik tasarrufu dışında bir katkısı yok hocam. CX750F Bronze ama 12V kanalı(işlemci+gpu) tam 750w veriyor.
ya ben td500v2 veya 4000x alıcaktım oyumu 4000xden kullandım td500 hava açısından daha iyi ama 4000x daha şık gibiKasa mesh değil haberiniz olsun.
Ben bu kasayı alacağım. Öne deBilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
Bu fanları alacağım. Sadelik benim için daha önemli, sade olunca bence daha şık oluyor
tamamdır sağolun hocamUV ile çekilir. Kullanılır. Bu şekilde ortalama 360-380w filan çeker bence.
İşlemçi için de 105 diyor. UV yapmasanız bile ortalama 500w çeker ikili. Daha da ağır yüke girerse 600w çeker. CX750F psu ise 12v kanalından tam 750w veriyor. Daha 100w var. İdareten uzun süre yeter.
Platinium, gold, bronze sertifikalarının elektrik tasarrufu dışında bir katkısı yok hocam. CX750F Bronze ama 12V kanalı(işlemci+gpu) tam 750w veriyor.
Oc gerek yok hocam zaten güçlü sistem. Psu yeterli dedik te o kadar değil. Ben olsam o kadar pahalı sistemle uğraşmazdım.ya ben td500v2 veya 4000x alıcaktım oyumu 4000xden kullandım td500 hava açısından daha iyi ama 4000x daha şık gibi
tamamdır sağolun hocam
peki oc denesem 1950lere falan çok mu zorlamış olurum
anladım hocam sağolunOc gerek yok hocam zaten güçlü sistem. Psu yeterli dedik te o kadar değil. Ben olsam o kadar pahalı sistemle uğraşmazdım.
biraz olabilirim tabii ki azda olsa biliyorum oc yaptım 3060 ti 3070 gibi olduhm tamamdır hocam düşürüceğimde size yazsam yardımcı olabilirmisiniz?
düşürcez sonra yükseltcez nerenizle dinliyonuz eğer 850 w alırsa 200 300 mhz artırabiliriz bende yaptım 3070 gibiOc gerek yok hocam zaten güçlü sistem. Psu yeterli dedik te o kadar değil. Ben olsam o kadar pahalı sistemle uğraşmazdım.