menüsünde hz değiştirme yok hz yazıyor ama değiştirilmiyorWindows'dan değil Monitörün kendi menüsüne bak
Çöüzünürlüğü 1024x768 yapınca 75 hz seçeneği geliyor ama ben hd kullanmak istiyorum hd iken neden 75 hz yapamıyorun bu ne saçma iş çözümü varmı bununWindows'dan değil Monitörün kendi menüsüne bak
Kankam PC kısmından çözünürlüğü seçersen görebilirsin. (Ben öyle yaptım)nvidia denetim masasındada max 60 hz
Mesaj otomatik birleştirildi:
menüsünde hz değiştirme yok hz yazıyor ama değiştirilmiyor
Çöüzünürlüğü 1024x768 yapınca 75 hz seçeneği geliyor ama ben hd kullanmak istiyorum hd iken neden 75 hz yapamıyorun bu ne saçma iş çözümü varmı bunun
kendi çözünürlüğümde kullanma yolu yokmu
Görüntü ayarları>gelişmiş ayarlar>monitörArkadaşlar merhaba 75 HZ Monitörüm var ve yanında gelen hdmi kablosu ile bağladım ayarlarda max 60 hertz gösteriyor bunu nasıl 75 yapıcam
tamam işte orda max 60 hz gözüküyor ama en düşük çözünürlükte geliyor 75 hzGörüntü ayarları>gelişmiş ayarlar>monitör
sadece en düşükte 75 hz amaKankam PC kısmından çözünürlüğü seçersen görebilirsin. (Ben öyle yaptım)
Display port kablosuyla denersen çıkabilir belki.tamam işte orda max 60 hz gözüküyor ama en düşük çözünürlükte geliyor 75 hz
sadece en düşükte 75 hz ama
monitörde dp girişi yok hdmi+vga sadeceDisplay port kablosuyla denersen çıkabilir belki.
düzeltme yolu yokmu bunuBu satış stratejisi satabilmek için 75 hz yazıyorlar. Çözünürlük düştüğünde artıyor. Benim hdmi kablom 2.0 bende çözünürlük düşmedi oldu ama monitörden monitöre değişir.
Hmm bilmiyorum o zaman kanka.monitörde dp girişi yok hdmi+vga sadece