Neler Yeni

76.000₺'ye sistem toplamak

Kekish

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet Kalkan
Bütçe
75000
Nasipse bu gece alacağım, görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi isterim.

Kasa: CoolerMaster Masterbox TD500 V2
PSU: XPG Kyber 750+ Gold
GPU: Galax 4070Ti Super SG
CPU: R7 9700X
Ram: Kingston Fury 32gb (2x16) 6000MHz
M.2: Kingston Renegade 1TB
Anakart: ASUS TUF B850 PLUS WI-FI

Yalnızca kasa konusunda radikalim, kasanın dışını sevdiğim ve hava sirkülasyonunun ortalama olduğunu bildiğim için kesinkez alacağım. Onun haricinde özellikle anakart konusunda tavsiyelere açığım. Sistem oyun değil, render odaklı olacak. Oyun 2. etken.

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Mehmet Ali ARICAN

Kekish

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet Kalkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakart önerim o fiyat bandında x870 ya da b850 yeter derseniz atıyorum şimdi modelleri 3’ü arasından birini seçin.
MSI'ı Türkiye'de olduğum için almak istemiyorum, daha önce garanti sürecinde çok sorun yaşadım farklı ürünlerde. ASRock konusunda çok ön yargılıyım, hiç kullanmadım. Sorun çıkarmayacak bir marka/parça mıdır?

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Mehmet Ali ARICAN
MSI'ı Türkiye'de olduğum için almak istemiyorum, daha önce garanti sürecinde çok sorun yaşadım farklı ürünlerde. ASRock konusunda çok ön yargılıyım, hiç kullanmadım. Sorun çıkarmayacak bir marka/parça mıdır?
Hocam ASRock güvenilir markadır ben çok sorun çıkardığını görmedim.Tavsiye ederim kesinlikle Asus TUF’dan kat kat iyidir.Siyah isterseniz B850 Livemixer’e de bakabilirsiniz.

Onun dışında güzel sistem hayırlı olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kafanızın hiç ağrıyamayacağı bir model atabilirim ASRock’a çok takılırsanız.

Siteye güvenilir diyorlar yine siz bi araştırırsınız.

Aorus serisi anakartlar bu işte nirvana olabilir hocam.

akastg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
fre
Hocam ASRock güvenilir markadır ben çok sorun çıkardığını görmedim.Tavsiye ederim kesinlikle Asus TUF’dan kat kat iyidir.Siyah isterseniz B850 Livemixer’e de bakabilirsiniz.

asrock asustan ayrilan ortaklar tarafindan kurulmus bir marka onceligin asus olmak uzere asrock da tercih edebilirsin asus cok az daha iyi diyebilirim. bu iki marka harici anakart ben olsam almam

Kekish

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet Kalkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ya kartı çok beğendim, anormal şekilde çok ucuz. TUF'un B650 Plus'ları bile 11-12k'dan başlıyor.

Bu kartın TUF veya MSI'daki muadilleri gibi yazılım konusunda iyi bir teknolojisi var mıdır? Fanlar, oc, argb kontrolleri, bios vs..

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Mehmet Ali ARICAN

Ya kartı çok beğendim, anormal şekilde çok ucuz. TUF'un B650 Plus'ları bile 11-12k'dan başlıyor.

Bu kartın TUF veya MSI'daki muadilleri gibi yazılım konusunda iyi bir teknolojisi var mıdır? Fanlar, oc, argb kontrolleri, bios vs..
B850 Livemixer WiFi güzel model hocam Asus anakartlar güzel ama fiyatları gerçekten fazla.Sorunuza gelecek olursak evet hocam var yazılım olsun Bios olsun güzel karttır.

Ama Aorus Elite’de bakın derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,163
Üyeler
169,081
Son üye
Ahmetylncc
Top Bottom