Neler Yeni

7600 4070 super HAZIR SİSTEM 37.499TL

Olaylara yüzde yüz hakim değilim ama 2014 dü galiba vatan bilgisayar gibi bir firma asus ekran kartını(servisden değişim para iadesi yapıldı) sen bunu kampanyada almışsın kusura bakma sistem bu şekilde görüyor diyerek resmen yarı parasına saydı , bende çok kızdım yıllarca alışveriş yapmadım ama bir süre sonra artık ihtiyacını orası en uygun karşılıyorsa bütçende kısıtlıysa almak durumunda kalıyorsun ama altını çizerek söylüyorum ayıplı yada kullanılmış ürün yollayıp sonra da arkasında durmayan firmadan asla alışveriş yapmam bir daha . Son olarak bazı kişiler yorumlarda gerçekten çok abartıyor en basitinden kutusunu açıp kullanıp geri yolluyor sonra da nasılsa iade hakkım var ee tamam da burada firmaya da yazık be kardeşim .
AÇIP KULLANIP BEĞENMEYE BİLİRSİN BU YÜZDEN İADE VAR, ALMANYA DA 60 GÜN HATTA İADE HAKKIN..

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
İsmail Ataberk Kontaş
iyide ben siteyi 1 saatir inceliyorum ürün altı yorumlarda herkes sorunsuz almış gitmiş. gecmişinde sorunları olan bir firma o kesinde memnun kalanlarda var arada kaldım bende.
Elektronik şans işi hocam elinde ürün patlayabilir parasını veriyorsun elinde patlıyor burda senin sigortan aldığın yer. Aldığın yer ne kadar güvenilirse seninde paranı çöpe atma ihtimalin azalır. Arkama mavi siteyi alıp iş yapmam şu an hocam. 1 sene sonra bu ürün gerçekten elektronik olarak hatam olmadan ömrünü bitirse vaadetikleri garantiyide alamayacağım diye düşünürüm. 14 günlük süreçte bile böyle yaptılarsa

• Beğen
Reaksiyonlar: umix

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Sercan SAYİT
Ekran kartı daha iyi bir model ile değişirse özelleştirmelerle güzel sistem oluyor bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Emirhan Official
sizce bu sisteme inno 3d mi yoksa galax mı yakışırdı

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Ümit
Elektronik şans işi hocam elinde ürün patlayabilir parasını veriyorsun elinde patlıyor burda senin sigortan aldığın yer. Aldığın yer ne kadar güvenilirse seninde paranı çöpe atma ihtimalin azalır. Arkama mavi siteyi alıp iş yapmam şu an hocam. 1 sene sonra bu ürün gerçekten elektronik olarak hatam olmadan ömrünü bitirse vaadetikleri garantiyide alamayacağım diye düşünürüm. 14 günlük süreçte bile böyle yaptılarsa
yani iletişimleri zayıf o kesin. ayrıca bu sistemlerin diğer 4070s sistemlere göre 3/4 k ucuz olmasının nedeni kullandıkları palit ekran kartı bence, msi veya asus kartı koysalar o sistem 41den başlardı normal fiyat yani. adamlarda suc bulmuyorum herşeyin ucuzunu koyup insanlara sunmuslar ssd soğutucu ekran kartı ucuz hepsi tek tek bakarsanız üşenmedim tek tek baktım googlede.

Son düzenleme:

Sidar...

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Sidar Özel
65k ya sadece kasa önerisi yaparmisin

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Emre
Arkadaşlar hiç birşeyi beğenmiyorsunuz. Hergün fiyatlar artıyor. Savundugumdan değil kesinlikle ama sonucta sabiha gökçenden uçak kaldırılmayacak bu sistemlerle. Kullanım koşuluna göre 3-5 derece fazla calısacak o kadar. İyi modeller 40 derecede çalısırken bu 60 derecede çalısmıyor sonucta. Abartmayın birşeyleri. Ha alın almayın beni bağlamaz ama bu sıcaklık muhabbetleri artık çok yavan oluyor.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem
Arkadaşlar hiç birşeyi beğenmiyorsunuz. Hergün fiyatlar artıyor. Savundugumdan değil kesinlikle ama sonucta sabiha gökçenden uçak kaldırılmayacak bu sistemlerle. Kullanım koşuluna göre 3-5 derece fazla calısacak o kadar. İyi modeller 40 derecede çalısırken bu 60 derecede çalısmıyor sonucta. Abartmayın birşeyleri. Ha alın almayın beni bağlamaz ama bu sıcaklık muhabbetleri artık çok yavan oluyor.
Burada mesela hiçbir şeyi beğenmemek değil para kolay kazanılmıyor benim gibi insanlar kendi kazandığı parayı aylarca biriktirip alıyor ve heves ediyoruz sonuçta. Zaten ülkede ekonomik kriz var ben o kadar para bayılacaksam mimli bir modeli değil en iyisini almak isterim. Bu arada aynı paraya daha iyisi varken veya gelmişken tabi ki beğenilmez. Ortada abartılan bir durum yok.

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Emre
Burada mesela hiçbir şeyi beğenmemek değil para kolay kazanılmıyor benim gibi insanlar kendi kazandığı parayı aylarca biriktirip alıyor ve heves ediyoruz sonuçta. Zaten ülkede ekonomik kriz var ben o kadar para bayılacaksam mimli bir modeli değil en iyisini almak isterim. Bu arada aynı paraya daha iyisi varken veya gelmişken tabi ki beğenilmez. Ortada abartılan bir durum yok.
Herşeye klasik ve basit cevaplar... Halkı kazanmak adına verilmiş cevaplar. Yok para kolay kazanılmıyor vs. Merak etme sen bunu desende demesende herkes biliyor parnın kolay kazanılmadıgını. Ben sistemi övüp alın demedim. Bunu alın demedim. Sistem çok iyi kaçırmayın demedim. İlk önce benim yazdığımı algıla anlamaya çalış sonra savunmaya geç. Ki savunmalık birşeyde yok. Zaten sen ve senin gibilere yazmadım ben orda.
Anlamadıgın için tekrardan belirtiyorum. Ben sadece bu ekran kartı sıcaklık olaylarının gereksiz abartıldığını söylüyorum. Gereksiz yerden yere vuruldugunu söylüyorum. Bulunulan senaryolara göre 3-5 derece fark oluyor bariz bir fiyat farkı varsa tabikide tercih edilir. Benim yorumum işlemci çok iyi, soğutucu cok iyi , kasa mükemmel alın aldırın kaçırmayın demedim. Nokta atışı ile ekran kartı için genel bir yorum yaptım. Bir daha anlamadan bilmeden benim yorumuma cevap verme

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem
Herşeye klasik ve basit cevaplar... Halkı kazanmak adına verilmiş cevaplar. Yok para kolay kazanılmıyor vs. Merak etme sen bunu desende demesende herkes biliyor parnın kolay kazanılmadıgını. Ben sistemi övüp alın demedim. Bunu alın demedim. Sistem çok iyi kaçırmayın demedim. İlk önce benim yazdığımı algıla anlamaya çalış sonra savunmaya geç. Ki savunmalık birşeyde yok. Zaten sen ve senin gibilere yazmadım ben orda.
Anlamadıgın için tekrardan belirtiyorum. Ben sadece bu ekran kartı sıcaklık olaylarının gereksiz abartıldığını söylüyorum. Gereksiz yerden yere vuruldugunu söylüyorum. Bulunulan senaryolara göre 3-5 derece fark oluyor bariz bir fiyat farkı varsa tabikide tercih edilir. Benim yorumum işlemci çok iyi, soğutucu cok iyi , kasa mükemmel alın aldırın kaçırmayın demedim. Nokta atışı ile ekran kartı için genel bir yorum yaptım. Bir daha anlamadan bilmeden benim yorumuma cevap verme
"Herşeye klasik ve basit cevaplar... Halkı kazanmak adına verilmiş cevaplar." bu nasıl cevap sen kendi içinde ne yaşıyorsun :D Çocuk gibi trip atmışsın olm sana kötü bir şey mi dedik hey allahım ya. Tamam abisi bir daha yorumuna cevap yazmam seni mi kıracağım. 10 satır paragraf yazmış bir de bu kadar alıngan olduğunu bilsem cevap vermezdim zaten.

Top Bottom