Soğutucu ne var üzerinde ?
Bu sistemi kullanıyorum cyberpunk ta kapalı alanda bile 76 derecelere çıkıyor neden olabilir sitemi ben monte etmedim hazır montaj olarak aldım.
kasanin onunde veya arkasında akışa engel olabilecek birsey varmı? ornegin egzoz taraf duvara yakınsa tahliye edemiyor olabilir. bi camını acık kullanmayı dene sorun sirkulasyondamı sonucları gözlemle. videodaki degerlere gore cok anormal bir deger.
Bu sistemi kullanıyorum cyberpunk ta kapalı alanda bile 76 derecelere çıkıyor neden olabilir sitemi ben monte etmedim hazır montaj olarak aldım.
hayır sadece arkası biraz kapalıkasanin onunde veya arkasında akışa engel olabilecek birsey varmı? ornegin egzoz taraf duvara yakınsa tahliye edemiyor olabilir. bi camını acık kullanmayı dene sorun sirkulasyondamı sonucları gözlemle. videodaki degerlere gore cok anormal bir deger.
evetha cpu mu diyosun? ben gpu olarak yorumladım.
nasıl yaniSoğutucu ne var üzerinde ?
sendede sıvı sogutma varmı diyor. videoda sıvı sogutma takılı sistemehayır sadece arkası biraz kapalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet
temel hız 3.8 GHz diyor ama 4.4 ta çalışıyor bunla alakalı olabilir mi
nasıl yani
Bios güncelle asus'un eski biosları işlemciyi sıcak çalıştırıyor .hayır sadece arkası biraz kapalı
evet
nasıl yani
İşlemciyi ne soğutuyor ?hayır sadece arkası biraz kapalı
evet
nasıl yani
bios güncellemesi flaşımda vardı ama windows yüklü geldiği için hiç yapmadım yapayımmı güncellemeBios güncelle asus'un eski biosları işlemciyi sıcak çalıştırıyor .
videodaki sıvı soğutma varBios güncelle asus'un eski biosları işlemciyi sıcak çalıştırıyor .
İşlemciyi ne soğutuyor ?