Çözüldü✓ 7600 dengesiz sıcaklık

jombo

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,944
dostlar 7600 işlemciyi deepcool ak400 ile kullanıyorum
1747072116450.webp
şu an sadece operaGX açık ve durum bu fakat görev yöneticisini açtığımda
1747072186765.webp
sıcaklıklar şu şekil normalde dönüyor arkadaş paranoyak oldum
1747072231051.webp
defender dışlamalarında bu var bunları da kaldıramıyorum görev yöneticisini kapayınca cpu sıcaklığı uçuyor ne yaptıysam çözemedim fikirlerinizi bekliyorum.

dostlar 7600 işlemciyi deepcool ak400 ile kullanıyorum Alıntıyı görüntüle şu an sadece operaGX açık ve durum bu fakat görev yöneticisini açtığımda Alıntıyı görüntüle sıcaklıklar şu şekil normalde dönüyor arkadaş paranoyak oldum Alıntıyı görüntüle defender dışlamalarında bu var bunları da kaldıramıyorum görev yöneticisini kapayınca cpu sıcaklığı uçuyor ne yaptıysam çözemedim fikirlerinizi bekliyorum.
Malwarebyttes indir taratma yap virüs gibi gözüküyor.

Malwarebyttes indir taratma yap virüs gibi gözüküyor.
3. parti hiç bir şey indirmedim kesinlikle , pc geldiğinden beridir böyle :D ilk başta dereceler 55-50 de takılıyordu çok dert etmiyordum da 60 a çıkmaya başlayınca bi rahatsız olmaya başladım.

3. parti hiç bir şey indirmedim kesinlikle , pc geldiğinden beridir böyle :D ilk başta dereceler 55-50 de takılıyordu çok dert etmiyordum da 60 a çıkmaya başlayınca bi rahatsız olmaya başladım.
O dışlamalar riskli duruyor.
Opera gx güzel değil brave e geçmeni tavsiye ederim.

O dışlamalar riskli duruyor.
Opera gx güzel değil brave e geçmeni tavsiye ederim.
1747078317125.webp
görev tamamlandı hocam kaspersky virüs remvoe toolu ile hallettim 5 tane virüs varmış cidden.

Malwarebyttes ile de tarat gene de
Ek olarak bulunanlar gösteriyorsa ekran görüntüsü atarsan güzel olur.
hocam xmrig miner virüsü malwarebytes silemedi , bitdefender silemedi , kaspersky sildi şükür bittikten sonra 2 tane daha buldu onlarda goodbyedpi false-positive yani içim rahatladı :D
1747087668087.webp
ferahladı pc şuna baksana.

hocam xmrig miner virüsü malwarebytes silemedi , bitdefender silemedi , kaspersky sildi şükür bittikten sonra 2 tane daha buldu onlarda goodbyedpi false-positive yani içim rahatladı :D Alıntıyı görüntüle ferahladı pc şuna baksana.
Neyden bulaştı acaba değişik. Görev yöneticisi açınca gizleme iyiymiş bayadır denk gelmemiştim.

Neyden bulaştı acaba değişik. Görev yöneticisi açınca gizleme iyiymiş bayadır denk gelmemiştim.
bende oradan çözdüm zaten virüs olduğunu hiç bir fikrim yok sistem hazır sistem de değil kendim topladım o yüzden hani aldığım yer de ***** saçma program yüklemiş olamaz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
Kardeşin falan yok demi hocam indirmesin kaçak gta falan 😀

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ascl
Geri