https://www.gelbura.com/id-cooling-...-pwm-120mm-islemci-sogutucu-pd-TET16092909514 bu bütçede daha iyisi yok. Ayrıca işlemcini eko modda kullanırsan sıcaklık ciddi derecede düşüyor.1000 lira gibi bir bütçem var işlemci soğutucusu arıyorum oynarken 93 dereceye kadar çıkıyor hangi soğutucuyu almalıyım ?
SIVI SOĞUTMA DAHA İYİ SOĞUTUR VE SİZİN GÖSTERDİĞİNİZ SİTE PEK GÜVENİLİR GÖZÜKMÜYORhttps://www.gelbura.com/id-cooling-...-pwm-120mm-islemci-sogutucu-pd-TET16092909514 bu bütçede daha iyisi yok. Ayrıca işlemcini eko modda kullanırsan sıcaklık ciddi derecede düşüyor.
Gelbura güvenilir. 224xts attığın sıvı soğutmayı tokatlar.SIVI SOĞUTMA DAHA İYİ SOĞUTUR VE SİZİN GÖSTERDİĞİNİZ SİTE PEK GÜVENİLİR GÖZÜKMÜYOR
SIVI SOĞUTMA KADAR ETKİLİ OLMAZGelbura güvenilir. 224xts attığın sıvı soğutmayı tokatlar.
deecool ag400 alabilirsin1000 lira gibi bir bütçem var işlemci soğutucusu arıyorum oynarken 93 dereceye kadar çıkıyor hangi soğutucuyu almalıyım ?
120mm lik sıvı soğutmalar iyi değil kankamSIVI SOĞUTMA KADAR ETKİLİ OLMAZ