İşlemci bozuk Intel 100w işlemcisi 65 70 derece ise amd 100w işlemcisi 75 85 arası oluyo AMD sogumuyo nedense bendede vardı sattım ls520 kullaniodum işlemci ne yazikki bozuk pbo acmani öneririmOyunlarda 90 derecelerde çalışıyor, boşta 55-60 arası gidip geliyor. Soğutucu nzxt kraken elite 360, pompada sorun olabilir mi?
Var, pompayı performans moduna aldım, boşta 54 den aşağı inmiyor. Montajda da bir sıkıntı yaptığımı düşünmüyorum ama macunu yenileyip, tekrardan kontrol edeyim.montajı düzgün yaptıysan sorun muhtemelen pompadadır. bir de fanların ve pompanın tam yükte çalışıp çalışmadığından emin olabileceğin bir uygulaması var mı soğutucunun veya anakartın? ordan bi bak belki ayarları kısıktır. Normalde macun kurumuş bile olsa o işlemci o soğutucuyla o kadar ısınmaz diye düşündüm
normalde 7600x hava soğutmayla kullanılabilen bir işlemci diye biliyorum 4 veya 6 bakır borulu soğutucular işlemciyi normal sıcaklıkta tutabilirken 360mm kraken elite nin 90 dereceye dayanması normal gelmedi bana. muhtemelen stok soğutucusuyla bile 90 95 derece çalışıyodur o işlemciVar, pompayı performans moduna aldım, boşta 54 den aşağı inmiyor. Montajda da bir sıkıntı yaptığımı düşünmüyorum ama macunu yenileyip, tekrardan kontrol edeyim.
360mm sıvı soğutmayla o kadar çıkması normal değil montajda hata olmadığına eminsiniz değil mi?Oyunlarda 90 derecelerde çalışıyor, boşta 55-60 arası gidip geliyor. Soğutucu nzxt kraken elite 360, pompada sorun olabilir mi?
Evet eminim, şimdi tekrardan termal macun ve montaja baktım, hâlâ aynı boşta 52 derece360mm sıvı soğutmayla o kadar çıkması normal değil montajda hata olmadığına eminsiniz değil mi?
Pomba arızalı olabilir. Şimdilik işlemciyi tasarruf modunda kullanmanızı tavsiye ederim sıcaklık baya düşüyor.Evet eminim, şimdi tekrardan termal macun ve montaja baktım, hâlâ aynı boşta 52 derece