kendi ekipmanlarım oldukça memnunum 7 aydır kullanıyorumklavye mouse kulaklık ve wifi adaptör önerisi max bütçe 800
@rgbDelisi @rookie27
tp link wm822n nasıl antenli güzel gibi@rgbDelisi @rookie27
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gamenote klavye @rookie27
Aorus m2 mouse
Asus n13 wifi
Razer v2x
Fena değiltp link wm822n nasıl antenli güzel gibi
Sen bilirsin hangisi bütçeye yetiyorsa. V2x alhangisini tercih etmeliyim ve razer v2 x alırsam bütçemi aşıyor
Ben TP LİNK WN822N kullanıyorum hocam zaten onu önerecektim kablosu baya uzun malzeme kalitesi iyi antenleri iyi tek sorun arada bir bağlantı kopuyor geri geliyor bu da 1/2 saatte bir oluyor sıkıntı olmaz yani öneririm.klavye mouse kulaklık ve wifi adaptör önerisi max bütçe 800
tamam teşekkürler bağlantı kopması dedin çekip takman mı gerekiyor geri gelmesi için yoksa kendisi geliyormuBen TP LİNK WN822N kullanıyorum hocam zaten onu önerecektim kablosu baya uzun malzeme kalitesi iyi antenleri iyi tek sorun arada bir bağlantı kopuyor geri geliyor bu da 1/2 saatte bir oluyor sıkıntı olmaz yani öneririm.
Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comGameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comCorsair K55 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair K55 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Corsair K55 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Ben bu şekilde alırdım hocam klavye benim için daha önemlidir.
Hepsi 773TL yapıyor.
Eğer beklersen kendisi geliyor daha hızlı olmak için ben direkt çekip takıyorumtamam teşekkürler bağlantı kopması dedin çekip takman mı gerekiyor geri gelmesi için yoksa kendisi geliyormu
Etmez hocam ilginç bir şekilde oyun oynarken değil de internette dolaşırken bağlantı kesiliyor bazenonline oyunlarda çok sorun teşkil eder mi? peki