Legend arrow
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
butce artarsa onu alın arkadasın attıgını al gıgabyte wındforce ıse sakın almayınitopya sitesinde 17000 tl Alınır mı? sogutmasi guzelmidir bide yaninda 4 oyun diyo nasil yani
Gaming oc yazıyor. Gayet güzel seri.butce artarsa onu alın arkadasın attıgını al gıgabyte wındforce ıse sakın almayın
guzel ama 16gb alması daha ılerı donuk mantıklı olurGaming oc yazıyor. Gayet güzel seri.
7700xt videolarda hep en iyisi olarak gozukuyo bence iyi sen ne onerirainguzel ama 16gb alması daha ılerı donuk mantıklı olur
sapphıre 16gb al bence vram olarak daha ıyı7700xt videolarda hep en iyisi olarak gozukuyo bence iyi sen ne onerirain
Saphire rx7800xt al7700xt videolarda hep en iyisi olarak gozukuyo bence iyi sen ne onerirain
Hocam bazen, yorum yapmak için yapıyorsunuz galiba. Aynı kart ben de var, 65 dereceyi hiçbir oyun da görmedi.butce artarsa onu alın arkadasın attıgını al gıgabyte wındforce ıse sakın almayın
Tabi 7800xtyi alması daha mantıklı.Hocam bazen, yorum yapmak için yapıyorsunuz galiba. Aynı kart ben de var, 65 dereceyi hiçbir oyun da görmedi.
o karta lafım yok 4060 wındforce serısı var sogutma performansı kotuHocam bazen, yorum yapmak için yapıyorsunuz galiba. Aynı kart ben de var, 65 dereceyi hiçbir oyun da görmedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tabi 7800xtyi alması daha mantıklı.
Evet hocam, o kartı kullandım rezil bir kart ısınma da. 7800xt alması daha iyi olur.o karta lafım yok 4060 wındforce serısı var sogutma performansı kotu
klasık ıtopya fıyatı hocam yanı 7800xt alsın gecsınEvet hocam, o kartı kullandım rezil bir kart ısınma da. 7800xt alması daha iyi olur.
Peki 4 oyun ne oluyoklasık ıtopya fıyatı hocam yanı 7800xt alsın gecsın