Neler Yeni

🔥İndirim 7700xt-7600 cpu VOK FRIDAY 29.999TL

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
SEFA KAYA
vatanpc sistemleri karşısında fiyatı tuzlu kalıyor.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
SEFA KAYA
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
kemal gürler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vatan kaç adet yaptı bu işi acaba bence ben burdayım diye yapıyor kar olduğunu sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vatan kaç adet yaptı bu işi acaba bence ben burdayım diye yapıyor kar olduğunu sanmıyorum
Gerçi benide ilgilendirmiyor ahahahahah ama sürekli olmayacak işler maalesef

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
kesinlikle katılıyorum kartlar 2.el düştümü yüzüne bakan yok (ölü fiyatlara istiyorlar)
RX 6000 ve RTX 3000 kadar geçerli o durum çünkü mining damgalı modeller olduğu için fiyatı ister istemez düşük veriyordun şuan RX 7000 serisi 2.el de uygun değildir ilanlara bakabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vatan da ki RTX 4060 ti sistem daha mantıklı gibi geldi buna nazaran

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam sürekli vatan sistem falan diyonuzda Vatanın bundan daha iyi olan bir sistemini göstersenize lütfen

(Bu sistemi savunmuyorum ama vatanınkide güzel değil bence)

Bakın tamam başta iyi gözüküyor ama parcaların detaylarına inince bildiğin ucuz sistem olsun diye satmayan parcaları stok bitirmek için koymuşlar belli

Mesela ekran kartı Zotac koyuyor gidin bakın Zotac'ın 4000 Serisindeki soğutma performansına Gainward gibi çöp kartlardan farkı yok
+Ramler deseniz CL değerleri 48 falan telgraf ile yolluyor bilgiyi herhalde evet diğer sistelerde bazen böyle yapıyor ama özelleştirmede 100TL falan vererek hadi en kötü 200-300 vererek yükseltip daha iyi Cl değeri veriyor vatan sistemlerde ise kardeşim iyi istiyorsan en az +1000TL vercen demişler resmen hatta bazılarında Cl değeri düşük versiyonu bile yok vs.
+M.2 ssd'lerde aynı şekil özellestirmesi çok sıkıntılı vatanın

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
Hocam sürekli vatan sistem falan diyonuzda Vatanın bundan daha iyi olan bir sistemini göstersenize lütfen

Bakın tamam başta iyi gözüküyor ama parcaların detaylarına inince bildiğin ucuz sistem olsun diye satmayan parcaları stok bitirmek için koymuşlar belli

Mesela ekran kartı Zotac koyuyor gidin bakın Zotac'ın 4000 Serisindeki soğutma performansına Gainward gibi çöp kartlardan farkı yok
+Ramler deseniz CL değerleri 48 falan telgraf ile yolluyor bilgiyi herhalde evet diğer sistelerde bazen böyle yapıyor ama özelleştirmede 100TL falan vererek hadi en kötü 200-300 vererek yükseltip daha iyi Cl değeri veriyor vatan sistemlerde ise kardeşim iyi istiyorsan en az +1000TL vercen demişler resmen hatta bazılarında Cl değeri düşük versiyonu bile yok vs.
Arada oluyor, ram olarak Lexar Thor modeli var 6000mhz CL38 ekleyebiliyorsun. Ekran kartına gelirsek RTX 4070 Ti Super de Trinity gayet buz gibi çalışıyor.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
SEFA KAYA

(Bu sistemi savunmuyorum ama vatanınkide güzel değil bence)

+M.2 ssd'lerde aynı şekil özellestirmesi çok sıkıntılı vatanın
insanlar neden hazır sistem alıyor sence dostum :) ilk baktıkları fiyatı daha sonra kalitesi. her sistem, herkese hitap etmiyor beğenen alıyor. beğenmeyen bekliyor. ben bu sistemi gereksiz pahalı buldum. bu sistemin tek iyi yani ekran kartı modeli ile kasa markası. geri kalan tırt. ama geçen ki gaming gen ile pc hocası çıkardığı sisteme göre kıyaslarsam gayet başarılı ekim ayına göre konuşuyorum
dediğim sistem (bu sistemede pahalı dedim bana gereksiz yorum yapanlar olmuştu, f/p diye bakın ne oldu bu sisteme göre pahalı kaldı.)

eulkiz

80+
insanlar neden hazır sistem alıyor sence dostum :) ilk baktıkları fiyatı daha sonra kalitesi. her sistem, herkese hitap etmiyor beğenen alıyor. beğenmeyen bekliyor. ben bu sistemi gereksiz pahalı buldum. bu sistemin tek iyi yani ekran kartı modeli ile kasa markası. geri kalan tırt. ama geçen ki gaming gen ile pc hocası çıkardığı sisteme göre kıyaslarsam gayet başarılı ekim ayına göre konuşuyorum
dediğim sistem
Gaming gen ile pc hocasının ekim ayında çıkardığı sistem nedir hocam

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
SEFA KAYA
Gaming gen ile pc hocasının ekim ayında çıkardığı sistem nedir hocam
link ekledim rx7700xt sistemdi parça kalitesi kötüydü 30k^^di
4 gün önce de tebilonla yapmış o da pek olmamış gibi