aslan punch
80+
- Reaksiyon skoru
- 114
amd tarafının sanki biraz daha fiyat kırması lazımvatanpc sistemleri karşısında fiyatı tuzlu kalıyor.
kesinlikle katılıyorum kartlar 2.el düştümü yüzüne bakan yok (ölü fiyatlara istiyorlar)amd tarafının sanki biraz daha fiyat kırması lazım
Vatan kaç adet yaptı bu işi acaba bence ben burdayım diye yapıyor kar olduğunu sanmıyorumvatanpc sistemleri karşısında fiyatı tuzlu kalıyor.
Gerçi benide ilgilendirmiyor ahahahahah ama sürekli olmayacak işler maalesefVatan kaç adet yaptı bu işi acaba bence ben burdayım diye yapıyor kar olduğunu sanmıyorum
RX 6000 ve RTX 3000 kadar geçerli o durum çünkü mining damgalı modeller olduğu için fiyatı ister istemez düşük veriyordun şuan RX 7000 serisi 2.el de uygun değildir ilanlara bakabilirsin.kesinlikle katılıyorum kartlar 2.el düştümü yüzüne bakan yok (ölü fiyatlara istiyorlar)
Hocam sürekli vatan sistem falan diyonuzda Vatanın bundan daha iyi olan bir sistemini göstersenize lütfenvatanpc sistemleri karşısında fiyatı tuzlu kalıyor.
Arada oluyor, ram olarak Lexar Thor modeli var 6000mhz CL38 ekleyebiliyorsun. Ekran kartına gelirsek RTX 4070 Ti Super de Trinity gayet buz gibi çalışıyor.Hocam sürekli vatan sistem falan diyonuzda Vatanın bundan daha iyi olan bir sistemini göstersenize lütfen
Bakın tamam başta iyi gözüküyor ama parcaların detaylarına inince bildiğin ucuz sistem olsun diye satmayan parcaları stok bitirmek için koymuşlar belli
Mesela ekran kartı Zotac koyuyor gidin bakın Zotac'ın 4000 Serisindeki soğutma performansına Gainward gibi çöp kartlardan farkı yok
+Ramler deseniz CL değerleri 48 falan telgraf ile yolluyor bilgiyi herhalde evet diğer sistelerde bazen böyle yapıyor ama özelleştirmede 100TL falan vererek hadi en kötü 200-300 vererek yükseltip daha iyi Cl değeri veriyor vatan sistemlerde ise kardeşim iyi istiyorsan en az +1000TL vercen demişler resmen hatta bazılarında Cl değeri düşük versiyonu bile yok vs.
insanlar neden hazır sistem alıyor sence dostumHocam sürekli vatan sistem falan diyonuzda Vatanın bundan daha iyi olan bir sistemini göstersenize lütfen
(Bu sistemi savunmuyorum ama vatanınkide güzel değil bence)
Bakın tamam başta iyi gözüküyor ama parcaların detaylarına inince bildiğin ucuz sistem olsun diye satmayan parcaları stok bitirmek için koymuşlar belli
Mesela ekran kartı Zotac koyuyor gidin bakın Zotac'ın 4000 Serisindeki soğutma performansına Gainward gibi çöp kartlardan farkı yok
+Ramler deseniz CL değerleri 48 falan telgraf ile yolluyor bilgiyi herhalde evet diğer sistelerde bazen böyle yapıyor ama özelleştirmede 100TL falan vererek hadi en kötü 200-300 vererek yükseltip daha iyi Cl değeri veriyor vatan sistemlerde ise kardeşim iyi istiyorsan en az +1000TL vercen demişler resmen hatta bazılarında Cl değeri düşük versiyonu bile yok vs.
+M.2 ssd'lerde aynı şekil özellestirmesi çok sıkıntılı vatanın
Gaming gen ile pc hocasının ekim ayında çıkardığı sistem nedir hocaminsanlar neden hazır sistem alıyor sence dostumilk baktıkları fiyatı daha sonra kalitesi. her sistem, herkese hitap etmiyor beğenen alıyor. beğenmeyen bekliyor. ben bu sistemi gereksiz pahalı buldum. bu sistemin tek iyi yani ekran kartı modeli ile kasa markası. geri kalan tırt. ama geçen ki gaming gen ile pc hocası çıkardığı sisteme göre kıyaslarsam gayet başarılı ekim ayına göre konuşuyorum
dediğim sistem
link ekledim rx7700xt sistemdi parça kalitesi kötüydü 30k^^diGaming gen ile pc hocasının ekim ayında çıkardığı sistem nedir hocam