Neler Yeni

🔥İndirim 7700xt-7600 cpu VOK FRIDAY 29.999TL

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,140
İsim
Kadir
Hocam sürekli vatan sistem falan diyonuzda Vatanın bundan daha iyi olan bir sistemini göstersenize lütfen

(Bu sistemi savunmuyorum ama vatanınkide güzel değil bence)

Bakın tamam başta iyi gözüküyor ama parcaların detaylarına inince bildiğin ucuz sistem olsun diye satmayan parcaları stok bitirmek için koymuşlar belli

Mesela ekran kartı Zotac koyuyor gidin bakın Zotac'ın 4000 Serisindeki soğutma performansına Gainward gibi çöp kartlardan farkı yok
+Ramler deseniz CL değerleri 48 falan telgraf ile yolluyor bilgiyi herhalde evet diğer sistelerde bazen böyle yapıyor ama özelleştirmede 100TL falan vererek hadi en kötü 200-300 vererek yükseltip daha iyi Cl değeri veriyor vatan sistemlerde ise kardeşim iyi istiyorsan en az +1000TL vercen demişler resmen hatta bazılarında Cl değeri düşük versiyonu bile yok vs.
+M.2 ssd'lerde aynı şekil özellestirmesi çok sıkıntılı vatanın
Vatanın bugün çıkardığı 7500F 4060Ti 16 GB veya 16.500 e çıkardığı 4060 lı kasa bundan daha fiyat performanstı
Gainward ile zotac arasında dağlar kadar fark var
Stok bitirme olayına katılıyorum bugünkü vatan sistemleri ben de daha iyi bekliyordum kasa seçimleri vs garipti
Hazır sistemlerin hiçbirinde ramler iyi değil buda dahil ama kimse iyi ram beklemiyor fiyat performans sonuçta sistem
Vatanın çoğu sisteminde ki SSD'ler gayet iyiydi

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Mehmetcan İvrendi
Arada oluyor, ram olarak Lexar Thor modeli var 6000mhz CL38 ekleyebiliyorsun. Ekran kartına gelirsek RTX 4070 Ti Super de Trinity gayet buz gibi çalışıyor.
RTX 4070 Tİ Süper diyorsunuz Hocam bı zahmet soğutsun hayvan gibi para veriyorsunuz sonuçta

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın

eulkiz

80+
link ekledim rx7700xt sistemdi parça kalitesi kötüydü 30k^^di
4 gün önce de tebilonla yapmış o da pek olmamış gibi
Onunla ilgili bi konu açmıştım vokun sistemdeki ssdyle 29kya(asus geri ödeme sonrası)geliyor diğer sistem de hangisi alınmalı diye voku tercih ettim pişman olur muyum

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
SEFA KAYA
Zotac Edge filan diyorsan içinde ki heatpipe sayısı önemli
zotac edge 4070s modeli tam yükte teste 75-76 derece geçmiyordu yanlış hatırlamıyorsam 2fanlısına göre bana güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onunla ilgili bi konu açmıştım vokun sistemdeki ssdyle 29kya(asus geri ödeme sonrası)geliyor diğer sistem de hangisi alınmalı diye voku tercih ettim pişman olur muyum
konunu görmedim sanırım

Halloween

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Ertan
Vatan bilgisayarın ne kadar büyük olduğunu bugün bir kez daha anladık. Bunlar daha misket oynarken vatan bilgisayar şubelerini açıyordu.

• Beğen
Reaksiyonlar: UCAK

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Mehmetcan İvrendi
insanlar neden hazır sistem alıyor sence dostum :) ilk baktıkları fiyatı daha sonra kalitesi. her sistem, herkese hitap etmiyor beğenen alıyor. beğenmeyen bekliyor. ben bu sistemi gereksiz pahalı buldum. bu sistemin tek iyi yani ekran kartı modeli ile kasa markası. geri kalan tırt. ama geçen ki gaming gen ile pc hocası çıkardığı sisteme göre kıyaslarsam gayet başarılı ekim ayına göre konuşuyorum
dediğim sistem (bu sistemede pahalı dedim bana gereksiz yorum yapanlar olmuştu, f/p diye bakın ne oldu bu sisteme göre pahalı kaldı.)
Hocam ben zaten bu sistemin çok iyi olduğunu söylemedim sadece vatanı çok övdüler bende bu kadar övülecek bir şey yok demek istedim

-Bu arada hocam PC Hocası'nın Sistem bundan Çok daha iyi En azından dün öyleydi (Sadec kasa ve Psu markası kötü)

-dün gece baktığımda 28.999K'ya düşmüştü ve Asus bir kampanya başlattı seçili Asus Ürünlerinde geri ödeme yapıyor ve RX 7700XT için 1305TL geri ödüyor bu sayede sistem 27.600TL civarına geliyor ve Asus Dual kart Gigabyte gaming'den daha iyi neyse
+PC hocasının kullandığı anakart'da 2 m.2 slotu var bu sayede 1TB m.2 ssd alıp yanına takıp toplam 1.5TB yapabilirsin sistemi
+Sadece 136TL'e farkla Kingston'nun 1X16GB 5600Mhz. CL16 ramine yükseltebiliyirdun
+Ve soğutucusu daha iyi Assasin's var

-dediğim gibi TK eksisi Psu'du kalitesiz marka
-Bugün Hayla var ama 7600 kaldırıp 7500F koymuşlar

Özet kısaca➡️
RX7700XT "Asus" /R5 7600/16GB DDR5 5600Mhz. CL36 /1.5TB/"idarelik Kasa" sistem Toplam= 28.500K'ya gelicekti dün alırsam + bir kaç oyun hediye He fiyatı 27K galan olsa Müq olurdu

Vatanın bugün çıkardığı 7500F 4060Ti 16 GB veya 16.500 e çıkardığı 4060 lı kasa bundan daha fiyat performanstı
Gainward ile zotac arasında dağlar kadar fark var
Stok bitirme olayına katılıyorum bugünkü vatan sistemleri ben de daha iyi bekliyordum kasa seçimleri vs garipti
Hazır sistemlerin hiçbirinde ramler iyi değil buda dahil ama kimse iyi ram beklemiyor fiyat performans sonuçta sistem
Vatanın çoğu sisteminde ki SSD'ler gayet iyiydi
Hocam dediğim gibi iyi güzel ama insan parça kalitesinde bekliyor mesela Zotac yerine Asus Dual yapıştırsın 1 tane 500-700TL fazla verek ve Ramler bı zahmet en az CL40 olmalı oda en kötü yoksa Cl38 üstü tatmin etmez ve daha fazla özelleştirme seçeneği gelmeli!

çoğu zaten DDR4 sistemdi direk stok bitirme sistemlerdi bence o kadar abartı indirim değildi veya Intel sistemdi

Hocam 7500F ile RTX 4060Tİ 16GB sistem 25.999TL'di e onu alcağıma 7600 ile RX7700XT daha mantıklı hem parça kalitesi ve özellikleri daha iyi (ram/SSD vs.) hemde Asus geri ödemesiyle 28.600TL ye falan geliyor

-RX 7700XT, RTX 4060Tİ ile RTX 4070 Süper arasında güce sahip yani 4060Tİ daha iyi + markası süs falan daha soğuk ve sağlam dediğim gibi kasası daha iyi olsa RX7700XT'li sistemi düşünmeden alırdım

-hatta vatanda galiba 7700XT'li sistem paylaşmıştı ve iyi degildi

Son düzenleme:

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
SEFA KAYA
Hocam ben zaten bu sistemin çok iyi olduğunu söylemedim sadece vatanı çok övdüler bende bu kadar övülecek bir şey yok demek istedim

-Bu arada hocam PC Hocası'nın Sistem bundan Çok daha iyi En azından dün öyleydi (Sadec kasa ve Psu markası kötü)

-dün gece baktığımda 28.999K'ya düşmüştü ve Asus bir kampanya başlattı seçili Asus Ürünlerinde geri ödeme yapıyor ve RX 7700XT için 1305TL geri ödüyor bu sayede sistem 27.600TL civarına geliyor ve Asus Dual kart Gigabyte gaming'den daha iyi neyse
+PC hocasının kullandığı anakart'da 2 m.2 slotu var bu sayede 1TB m.2 ssd alıp yanına takıp toplam 1.5TB yapabilirsin sistemi
+Sadece 136TL'e farkla Kingston'nun 1X16GB 5600Mhz. CL16 ramine yükseltebiliyirdun

Özet kısaca➡️
RX7700XT "Asus" /R5 7600/16GB DDR5 5600Mhz. CL36 /1.5TB/"idarelik Kasa" sistem Toplam= 28.500K'ya gelicekti dün alırsam + bir kaç oyun hediye He fiyatı 27K galan olsa Müq olurdu
28.5k güzelmiş ama bu kasımda ben 30k 7800xt ile kaliteli pc itopyadan çıkar diye düşünüyorum

eulkiz

80+

Özet kısaca➡️

Hocam dediğim gibi iyi güzel ama insan parça kalitesinde bekliyor mesela Zotac yerine Asus Dual yapıştırsın 1 tane 500-700TL fazla verek ve Ramler bı zahmet en az CL40 olmalı oda en kötü yoksa Cl38 üstü tatmin etmez ve daha fazla özelleştirme seçeneği gelmeli!

çoğu zaten DDR4 sistemdi direk stok bitirme sistemlerdi bence o kadar abartı indirim değildi veya Intel sistemdi

Hocam 7500F ile RTX 4060Tİ 16GB sistem 25.999TL'di e onu alcağıma 7600 ile RX7700XT daha mantıklı hem parça kalitesi ve özellikleri daha iyi (ram/SSD vs.) hemde Asus geri ödemesiyle 28.600TL ye falan geliyor

-RX 7700XT, RTX 4060Tİ ile RTX 4070 Süper arasında güce sahip yani 4060Tİ daha iyi + markası süs falan daha soğuk ve sağlam dediğim gibi kasası daha iyi olsa RX7700XT'li sistemi düşünmeden alırdım

-hatta vatanda galiba 7700XT'li sistem paylaşmıştı ve iyi degildi
1.5 tb ssd nerden çıktı 1 tb seçersen önceki 500gb yerine 1tb seçiyorsun ve asus dual vokun sistemdeki ekran kartından iyi soğutma yaptığına emin misin oyun testlerinde 60 61 derece civarı gigabyte

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Mehmetcan İvrendi
28.5k güzelmiş ama bu kasımda ben 30k 7800xt ile kaliteli pc itopyadan çıkar diye düşünüyorum
Hocam 30K'ya öyle bir sistem geleceğini hiç sanmıyorum gelirse zaten ilk ben alırdım😂 (Windforce gibi cöp gelmesse)

-Hatta bence Sistem fiyatları ayın 15'den sonra kalkışa geçicek

1.5 tb ssd nerden çıktı 1 tb seçersen önceki 500gb yerine 1tb seçiyorsun ve asus dual vokun sistemdeki ekran kartından iyi soğutma yaptığına emin misin oyun testlerinde 60 61 derece civarı gigabyte
Hocam Orda +1TB bahsettim zaten 1TB alıp yanına eklersen dedim harici olarak mesela Kingston KC3000'i 2.elde açılmamış 1600TL'ye bulabiliyorsun al yapıştır yanına miss

Hocam gidip Google'da ingilizce aratıp sonuçları bulabilirsiniz Asus Dual Serisi bile Çoğu 3 Fanlıdan iyi Asus en serin kart
Mesela Şu 2 Test bakabilirsin⬇️
(Hepsin'de en soğukları Asus 1'den fazla Asus var modellere bak)

Son düzenleme:

eulkiz

80+
Hocam 30K'ya öyle bir sistem geleceğini hiç sanmıyorum gelirse zaten ilk ben alırdım😂 (Windforce gibi cöp gelmesse)

-Hatta bence Sistem fiyatları ayın 15'den sonra kalkışa geçicek

Hocam Orda +1TB bahsettim zaten 1TB alıp yanına eklersen dedim harici olarak mesela Kingston KC3000'i 2.elde açılmamış 1600TL'ye bulabiliyorsun al yapıştır yanına miss

Hocam gidip Google'da ingilizce aratıp sonuçları bulabilirsiniz Asus Dual Serisi bile Çoğu 3 Fanlıdan iyi Asus en serin kart
Mesela Şu 2 Test bakabilirsin⬇️
(Hepsin'de en soğukları Asus 1'den fazla Asus var modellere bak)

Dual modelini göremedim hocam attıklarında

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Mehmetcan İvrendi
Dual modelini göremedim hocam attıklarında
Hocam malesef 2 fanlıları karşılaştırması yok yada ben bulamadım direk 3 fanlıları karşılaştırmışlar bende Asus'ün diğer tüm markalardan daha iyi soğuttuğunu göstermek için Attım

-Fark ettiyseniz Gigabyte serisinin 3 fanlı modelleri sıralamada bile yok(sebebi farklıda olabilir emin değilim ama Gigabyte Gaming serisi RX7700XT kartlar baya ucuza satılıyor bence bir problemi var ısı veya başka bir konuda)

eulkiz

80+
Hocam malesef 2 fanlıları karşılaştırması yok yada ben bulamadım direk 3 fanlıları karşılaştırmışlar bende Asus'ün diğer tüm markalardan daha iyi soğuttuğunu göstermek için Attım

-Fark ettiyseniz Gigabyte serisinin 3 fanlı modelleri sıralamada bile yok(sebebi farklıda olabilir emin değilim ama Gigabyte Gaming serisi RX7700XT kartlar baya ucuza satılıyor bence bir problemi var ısı veya başka bir konuda)
Bence de eğer karşılaştırılan segment 2 fan veya 3 fansa en iyilerdendir asus ama gigabyte bu modeli 3 fanlı ve asus dual 2 fanlı şu anda bunları karşılaştırıyoruz sonuçta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,682
Üyeler
161,113
Son üye
Speranta
Top Bottom