AMD YAZISININ RAMLERE DÖNÜK OLMASI GEREKMIYORMUYDU BEN VİDEOLARDA ÖYLE GÖRÜYORDUM MONTAJ VİDEOLARINDA FELAN KENDİ SİSTEMİMKİDE AYNIYDIThermalright Burst Assassin perşembe elim de.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Valla hocam hiçbir fikrim yok ama sorun sıcaklıktan muhtemelen 95 dereceyi görünce sistem kafayı yiyor 85 dereceler de takılıyor, kule tipi soğutucum elime ulaşır perşembe günü kafam rahat eder klimayı açınca sistem bir ferahladı oh çekti sorun yok şu anda.AMD YAZISININ RAMLERE DÖNÜK OLMASI GEREKMIYORMUYDU BEN VİDEOLARDA ÖYLE GÖRÜYORDUM MONTAJ VİDEOLARINDA FELAN KENDİ SİSTEMİMKİDE AYNIYDI
Olur kullanma derim 100 derecede nasıl bir şey olmazstok var hocam itopyanın taktığı
evet hocam biliyorum, perşembeye kadar umarım bir şey olmaz, kule tipi geliyor.
85-90 dereceler de klima ile oynuyorumOlur kullanma derim 100 derecede nasıl bir şey olmaz
100 derece görmüyor hocamOlur kullanma derim 100 derecede nasıl bir şey olmaz
Soğutucu gelene kadar oyun oynama o sıcaklıklar tehlikeli az da olsa zarar verebilir vermeyede bilir bekle yani85-90 dereceler de klima ile oynuyorum
100 derece görmüyor hocam
Hocam bu sistemi ben beklemek için almadım, sorun olursa garantiye gönderirim.Soğutucu gelene kadar oyun oynama o sıcaklıklar tehlikeli az da olsa zarar verebilir vermeyede bilir bekle yani
Klimayı açtığımda sorunsuz oynadım demişsin yani işlemci ısındığı için öyle oluyo soğutucun gelene kadar klima açık oyunHocam bu sistemi ben beklemek için almadım, sorun olursa garantiye gönderirim.
öyle yapıyorum valla hocam klimasız oyuna girmiyorumKlimayı açtığımda sorunsuz oynadım demişsin yani işlemci ısındığı için öyle oluyo soğutucun gelene kadar klima açık oyun
Büyük sıkıntı işlemcin hasar dahi görmüş olabilir soğutma alana kadar kullanma derim aksine fazlasıyla çıkar85-90 dereceler de klima ile oynuyorum
100 derece görmüyor hocam
Sanmıyorum hocam oynuyorum. Sipariş vereceğim şimdi bir konu açacağım oraya yanıtlarsanız sevinirim.Büyük sıkıntı işlemcin hasar dahi görmüş olabilir soğutma alana kadar kullanma derim aksine fazlasıyla çıkar
Peki sen bilirsin ben birtek kendi tecrübemle değil kağıt üstündeki değerler ilede dedim bu şekilde devam ederse işlemcin 2-3 güne yanabilir veya hasar alabilir stabilizasyonu bozulabilir benden demesiSanmıyorum hocam oynuyorum. Sipariş vereceğim şimdi bir konu açacağım oraya yanıtlarsanız sevinirim.