Z Zelrael 80+ Bronze Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 803 Dahası Reaksiyon skoru 369 İsim Enes Var 2 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Koray 3245 yazmış: Hocam kargo olayı için mail mi atmamız gerekiyor ? Devamı için tıklayın... Evet, tc'ni isteyen bir mailde gelecek gümrük için ona cevap vermeyi unutma
Koray 3245 yazmış: Hocam kargo olayı için mail mi atmamız gerekiyor ? Devamı için tıklayın... Evet, tc'ni isteyen bir mailde gelecek gümrük için ona cevap vermeyi unutma
K Koray 3245 80+ Katılım 1 Kasım 2023 Mesajlar 188 Dahası Reaksiyon skoru 49 İsim Berke Koray 2 Nisan 2024 #15 Zelrael yazmış: Evet, tc'ni isteyen bir mailde gelecek gümrük için ona cevap vermeyi unutma Devamı için tıklayın... Tamamdır hocam saolun. Mail yolladım kargo için ayrıca alırken not kısmına da yazdım. Tc isteyen mailide kontrol ederim düzenli saolun.
Zelrael yazmış: Evet, tc'ni isteyen bir mailde gelecek gümrük için ona cevap vermeyi unutma Devamı için tıklayın... Tamamdır hocam saolun. Mail yolladım kargo için ayrıca alırken not kısmına da yazdım. Tc isteyen mailide kontrol ederim düzenli saolun.