adamda 4080 super+ r7 7800x3d var 4k alması kesinlikle daha mantıklı ve sadece rekabetçi oyun oynayacağını kim söylediçoğu arkadaş 4k önermiş ama kesinlikle önermem rekabetçi oyun oynuyor iseniz çözürnürlük düşürürseniz de görüntü çamurlaşır diyeyim 4k monitör aldıktan sonra düşük çözünürlük diye bir şey yok 1440p yapsanda 1080p görüntüsü verir sağlıklı olarak herm yüksek hz alıp güzel görüntü almak için 1440p 160hz üzeri monitör öneririm 27 inch Örnek: https://www.gaming.gen.tr/urun/4407...p_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel gayet yeterli gelicektir.
Fps derdi çekerse dlss'i performans moduna alır iç render 1080p olur gene 1440p native göre daha iyi görüntü alır üstüne bir de daha yüksek performans alır. Ben de 4080 superi hem 27" 2k 360hz oled hem de 48" 4k 120hz oled ekranlarda kullanıyorum. Ray tracing açmayı sevmiyorum RT kullanmadan da daha ekran kartını terletecek wukong haricinde bir oyun göremedim, wukongda da performans dlss + frame gen yapınca gayet yüksek fps'de oynayabiliyorsunuz.çoğu arkadaş 4k önermiş ama kesinlikle önermem rekabetçi oyun oynuyor iseniz çözürnürlük düşürürseniz de görüntü çamurlaşır diyeyim 4k monitör aldıktan sonra düşük çözünürlük diye bir şey yok 1440p yapsanda 1080p görüntüsü verir sağlıklı olarak herm yüksek hz alıp güzel görüntü almak için 1440p 160hz üzeri monitör öneririm 27 inch Örnek: https://www.gaming.gen.tr/urun/4407...p_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel gayet yeterli gelicektir.
adamda 4080 super+ r7 7800x3d var 4k alması kesinlikle daha mantıklı ve sadece rekabetçi oyun oynayacağını kim söyledi
Doğrudur hocam ben sadece tavsiye söyledim. Ben attığım ürünü tercih ederdim 4k da hikaye modlu oyun için güzel bir küçük tc çekerdim.Fps derdi çekerse dlss'i performans moduna alır iç render 1080p olur gene 1440p native göre daha iyi görüntü alır üstüne bir de daha yüksek performans alır. Ben de 4080 superi hem 27" 2k 360hz oled hem de 48" 4k 120hz oled ekranlarda kullanıyorum. Ray tracing açmayı sevmiyorum RT kullanmadan da daha ekran kartını terletecek wukong haricinde bir oyun göremedim, wukongda da performans dlss + frame gen yapınca gayet yüksek fps'de oynayabiliyorsunuz.
alacağınız tv 60hz ise hiç bir anlamı kalmıyor. Olay zaten dlss ve frame generation ile tüm oyunlarda çok rahat bir şekilde 60fps'i geçmez. E bu adam 60hz televizyonda frame generation açamayacağı için oyunları sadece dlss ile oynayacak o zaman da 4000 serisi kart almasının bir anlamı kalmayacak. God of war'ı falan 120fps oynadım ben mesela, spiderman oyunlarını. Cyberpunkı 90-100 civarı. 60fps devri bitti yani. En kötü 60fps'i dlss ile alıp frame generation ile onu 80-90 yapıyorsunuz. frame gensiz 80 alabiliyorsanız frame gen de 120'ye tamamlıyor.Nasıl kullancağına karışamam ben sadece öneride bulundum tavsiye istemiş zaten açıkçası ben 120 aşşağısı fps alınca rahatsız oluyorum gözüm alıştığından dolayı 120 fps aşağısı görüntü verdikten sonra 70k küsür üzeri para vermenin saçma olduğunu düşünüyorum. 4k sistem için gayet uygun ona laf etmedim zaten. Ama 1,2 yıl sonra nasıl olur belli olmaz açıkçası update falan edilir ama 2k gamingi daha mantıklı buluyorum aynı sistem bende olsa güzel bir 2k 144 üzeri monitör alırım 4k 40 50 inch arası bşr tv çekerim açıkçası hikaye modlu oyun oynamak için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doğrudur hocam ben sadece tavsiye söyledim. Ben attığım ürünü tercih ederdim 4k da hikaye modlu oyun için güzel bir küçük tc çekerdim.