7800x3d 8K BÜTÇE ANAKART HANGİSİNİ ALAYİMM

8k bütçem var anakart için bir sürü seçenek var
9700x ten sonra upgrade etmeyi düşünmüyorsan eğer Tuf b650 e önereceğim ama tuflar genel anlamda çöp alabiliceğin Msi b650 Gaming plus ve Msi pro var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunlar alabiliceğin modeller aşağıya model daha bırakırıyorum bunların anakart sitesini bulamadım bulamadığın için yorum yapamıyorum Çin sitesine giremedim eğer sen girebilirsen bak bakalım nasılmış vrmler büyük ihtimalle iyidir ama bakmak lazım;

8k bütçem var anakart için bir sürü seçenek var
Bu b850 colorfulları ben bulamadım büyük ihtimalle iyilerdir ama bakabilirsen eğer bunlardanda seçebilirsin

9700x ten sonra upgrade etmeyi düşünmüyorsan eğer Tuf b650 e önereceğim ama tuflar genel anlamda çöp alabiliceğin Msi b650 Gaming plus ve Msi pro var

Bunlar alabiliceğin modeller aşağıya model daha bırakırıyorum bunların anakart sitesini bulamadım bulamadığın için yorum yapamıyorum Çin sitesine giremedim eğer sen girebilirsen bak bakalım nasılmış vrmler büyük ihtimalle iyidir ama bakmak lazım;

Bu b850 colorfulları ben bulamadım büyük ihtimalle iyilerdir ama bakabilirsen eğer bunlardanda seçebilirsin
Hocam zahmet olmazsa eğer vatanda indirim mevcut oradan 7800x3d veya 980px3d ikisinden birini alacağım hangisi daha iyi olur? Vatandan anakart söyler misiniz? Orada 3 taksit mevcut bütçeyi 8k ya da çıkarabilirim.

Şuan aklımda msi pro b650-s wifi var colorfuldan daha güvenilir veliyor bana. Wifi lı da bir model aramaktayım şehir dışı çalışıyorum duruma göre bu sayede pc yi yanımda götürme imkanım olabilir.

Eyvallah öneriler için farklı bi konu açacam b650gaming plus ve colorful içib

Şuan aklımda msi pro b650-s wifi var colorfuldan daha güvenilir veliyor bana. Wifi lı da bir model aramaktayım şehir dışı çalışıyorum duruma göre bu sayede pc yi yanımda götürme imkanım olabilir.
Eyvallah öneriler için farklı bi konu açacam b650gaming plus ve colorful içib
Msi b650 Gaming plus alabilirsiniz eğer bana vatan anakart link atarsanız ona göre yardımcı olabilirim ama

Yukarıda bıraktıgınız linklerden b650-s wifi tercih ettim peşin taksitle üzer mi? Siparişi olusturdum.
Üzmez ama Gaming plus alırsanız daha iyi olur zaten ürünler arasında pek fark yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,635
Üyeler
183,450
Son üye
Samet.35
Geri