Kemal Atasoy
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
ama yine pahali
ilgilenmiyorum,5000 serisi çıkinca çok da fark etceni zannetmiyorum tr şartların da7800x3d 4070s ikilisi sıfırı max 60k parça kalitesi iyi olduğu için ikinci elde 55e alırım, peşin. Daha fazla teklif edersen kimse almaz 5000 serisi yolda zaten.
bire bir aynısı değil sogutma ram vs o para etmez o![]()
BLADE-TUF4070TISUPER / AMD Ryzen 7 7800X3D TRAY / ASUS Prime GeForce RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
BLADE-TUF4070TISUPER sistem tavsiyesidir. AMD Ryzen 7 7800X3D TRAY ve ASUS RTX 4070 Ti SUPER ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ti super sifir 85
90k ya çıkmaz zaten değmez de şuan ki akakçe fiyatları 90k ya yakın bişey çoğunlukla al satçı ve ölücüler teklif veriyor veya acıtasyon yapanlar denk geliyor,para lazım olmasa satmam imkansız zatenEkran kartından dolayı 90k lara sıfırı çıkmaz.
Ben imzamdaki sistemi topluyorum 90k anca ediyor. TI SUPER ile.
Bahsi geçen sistemin - Maalesef - ikinci ele düştüğü için alıcısı fiyatı öldürecek.
Tahminim 65-70k civarı uygun. Daha altına vermek yerine kullan derim.
adamlar ederini teklif ediyorilgilenmiyorum,5000 serisi çıkinca çok da fark etceni zannetmiyorum tr şartların da
bire bir aynısı değil sogutma ram vs o para etmez o
90k ya çıkmaz zaten değmez de şuan ki akakçe fiyatları 90k ya yakın bişey çoğunlukla al satçı ve ölücüler teklif veriyor veya acıtasyon yapanlar denk geliyor,para lazım olmasa satmam imkansız zaten