Elindeki anakart iş görür ama tavsiyem msı pro b650 tomahawk wifi bu bütçeye alabileceğin sağlam anakartMerhaba iyi forumlar
Asus b650m-k kullanıyorum. Değiştireceğim bunun için sizlerden öneri bekliyorum msi ve Asus tercihim. Diğer markalardan çok büyük ihtimal almam.
Carbon WI-FI normalde 12-13 bandındaydı fiyatlar artmış eğer takip edersen biraz daha ucuza bulursunMSI MAG B650 TOMAHAWK WI-FI bakabilirsin
Biraz üstünde aynısının X670 tomahawk hali var
Onun üstünde (çok sevdiğim) msi MPG B650 CARBON WI-FI var
Pro ne hocam yanlış mı yazdın öyle bir model duymadım daElindeki anakart iş görür ama tavsiyem msı pro b650 tomahawk wifi bu bütçeye alabileceğin sağlam anakart
Carbon WI-FI normalde 12-13 bandındaydı fiyatlar artmış eğer takip edersen biraz daha ucuza bulursun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pro ne hocam yanlış mı yazdın öyle bir model duymadım da
Elindeki anakart iş görür ama tavsiyem msı pro b650 tomahawk wifi bu bütçeye alabileceğin sağlam anakart
Pardon unuttum pro x670 chipset anakartlarda geliyorduCarbon WI-FI normalde 12-13 bandındaydı fiyatlar artmış eğer takip edersen biraz daha ucuza bulursun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pro ne hocam yanlış mı yazdın öyle bir model duymadım da
Yani idare eder istersen az daha para biriktirince daha yüksek bir şey al ama benim tavsiyem B650 TOMAHAWK WI-FI almanDeğiştirmeye çok gerek var mı sizce? render veya full yükte bişey kullanmayacağım.
Fiyatta biraz üste cikabilirsen eğer gen 5 destekli ssd yuvası da var M2 için Asus Rog Strix b650e-f ben aldım yeni kullanıyorum çok iyi premium ürün tavsiye ederomMerhaba iyi forumlar
Asus b650m-k kullanıyorum. Değiştireceğim bunun için sizlerden öneri bekliyorum msi ve Asus tercihim. Diğer markalardan çok büyük ihtimal almam.
Paradan yana sıkıntı yok dostum, o kadar masraf yapmaya değer mi onu düşünüyorum. Sistemi hazır sistem aldım. Sıvı soğutma alayım dedim sığmadı 280mm arctic aldım iade ettim. baktım hazır sistem masrafı baya olacak avantajlı diye almıştım. Kasayı değişmek gerekecek ekstra 8 bin masraf olacak kasa + soğutma. Bende phantom spirit aldım az önce . Anakart değişeyim bari dedim…Yani idare eder istersen az daha para biriktirince daha yüksek bir şey al ama benim tavsiyem B650 TOMAHAWK WI-FI alman
B650 gaming wifi mi bu mu demeyeceğim fakat gaming Plus wifi 5800 e düşmüş fiyat olarak değerlendirirsek hangisi![]()
MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com