performax diye bir şey varmış o nasıl hocam 1.9 a 360mmPeerless Assasin'in yanından geçemez.
performax diye bir şey varmış o nasıl hocam 1.9 a 360mmPeerless Assasin'in yanından geçemez.
hıc guzel marka degılperformax diye bir şey varmış o nasıl hocam 1.9 a 360mm
yani marka id cooling yapıyor diyorlar o nasıl onuda bilmiyorum ama benim için fiyat performans önemli thermalrighttan 10 derece falan soğutacaksa olabilir bence ama bilmiyorum iştehıc guzel marka degıl
bazı modeller dıye bılıyorumyani marka id cooling yapıyor diyorlar o nasıl onuda bilmiyorum ama benim için fiyat performans önemli thermalrighttan 10 derece falan soğutacaksa olabilir bence ama bilmiyorum işte
Nasıl anlayamadımbazı modeller dıye bılıyorum
bazı modellerı ıd coolıng uretıyor dıye bılıyorum ama hepsını degılNasıl anlayamadım
yani bunu üretiyormuş forumda yazdıklarına göre ürünü alanlarda onaylamış sanırım ama işte worthmu onu öğrenmeye çalışıyorumbazı modellerı ıd coolıng uretıyor dıye bılıyorum ama hepsını degıl
bilemiyorum maalesef ama butcenız 2.5 k ıse phantom sipirit alın ama ıslemcınız nedıryani bunu üretiyormuş forumda yazdıklarına göre ürünü alanlarda onaylamış sanırım ama işte worthmu onu öğrenmeye çalışıyorum
7800x3d alıcambilemiyorum maalesef ama butcenız 2.5 k ıse phantom sipirit alın ama ıslemcınız nedır
phantom spirit alınmaz gibiHocam bu baya iyi ama kasasına sığar mı ki? Ayrıca montajı zor diyorlardı nasıl?
Mesaj otomatik birleştirildi:
2.5k bütçen varsa gidip 1.8k ya thermalright phantom spirit 120 se alman en mantıklı seçenek olur. Veya 5.5k tl yap ve corsair h150 360mm rgb al. Bana sorarsan kule tipi al. Uzun kullanımlarda (6 ve 8+ saat) sıvılardaki gibi soğutamama gibi sorunları yok.
https://www.teknobiyotik.com/arctic...vi-islemci-sogutucu-ar-acfre00106a-34365.html sanırım bu alınabılır ama ıs gorurmu bılmem7800x3d alıcam
anakartın ne?Frost commander öneririm. Kule almak istersen.
Bende 7800x3d kullanıyorum..
Bu soğutucu için 7800x3d çerez diyeyim sen anla.. Tertemiz hakkından geliyor