Neler Yeni

7800x3d isinma sorunu yuzunden oyun cokmesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre Karaca
Yaptırayım istiyorsan, MSI anakart ise ezberledim artık işlemleri. Sorunun bundan kaynaklanmadığı için yüksek ihtimal oyun çökme muhabbeti son bulmaz ama sıcaklıklar düşer.
hocam msi b650 tomahawk var rica etsem pbo ayarlarından cok anlamıyorum bana yardımcı olabilir misin

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ertuğrul Yavuz
hocam msi b650 tomahawk var rica etsem pbo ayarlarından cok anlamıyorum bana yardımcı olabilir misin
aynı anakart güzel, bios güncelse yardım edeyim hiç sıkıntı yok. Özelden ulaşabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamamdir hocam anlamadigim isler sana birakiyorum birde 86 derece iyi deger gibi geldi bana yuzde 100 kulandi 10 dk ama oyunlarda 70i gecince 87 oluyor farkli isliyor galbia
sen kendini emin ellere bırak, sonuç memnun eder Allah'ın izniyle, diyelim ki (olmaz da) memnun etmedi, birkaç tuş her şey eski haline döner.

Sererses

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ege Velimahmutoğlu
aynı anakart güzel, bios güncelse yardım edeyim hiç sıkıntı yok. Özelden ulaşabilirsin.

sen kendini emin ellere bırak, sonuç memnun eder Allah'ın izniyle, diyelim ki (olmaz da) memnun etmedi, birkaç tuş her şey eski haline döner.
yazdim instadan

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre Karaca

hocam bugün kasa değişcem td500 v2 ye geçicem kasayı bitiriyim ondan sonra haberleşelim olur mu ? bide anlarsan artic frezer 360 lll sıvı sogutma td500 v2 ye sıgar mı radyatörü muadillerine göre biraz kalın hiçbiyerde düzgün bi konu bulamadım

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,619
İsim
Yunus Şahin
BIOS ayarlarında PBO ayarla ve yeni gelen özellikle game mode var. Onu aç. Sıcaklıkları düşürmene yardımcı olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ertuğrul Yavuz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,743
Üyeler
169,333