Dünyanın en güçlü oyun işlemcilerinden biri bu sıcaklıklar normalYanlış montaj yapmış olabilirsin değerler normal değil
Dünyanın en güçlü oyun işlemcilerinden biri bu sıcaklıklar normalYanlış montaj yapmış olabilirsin değerler normal değil
yüksek ihtimal macundan, uygulamadan kaybediyor zaten de, jelatini sökmese sanki çok daha farklı sonuçlar gelirdi...Ya tam montaj yapmadın yada macun baya dandik mx-4 alabilirsin
Macunun kötü olduğunu düşünmüyorum, TF7 ile geliyor kule tipi, MX4 ile değişimli kullanıyorum TF7'yi sistemimde, stok ayarlarda bu dereceler normal sayılabilir, kasa içi hava sirkülasyonunuzu bilmiyoruz o da bir etken tabi ki.Ya tam montaj yapmadın yada macun baya dandik mx-4 alabilirsin
cinebench r23 testini bi deneyim soncularini atayim size ordan anlariz herhaldeyüksek ihtimal macundan, uygulamadan kaybediyor zaten de, jelatini sökmese sanki çok daha farklı sonuçlar gelirdi...
olur, haber edersinizcinebench r23 testini bi deneyim soncularini atayim size ordan anlariz herhalde
deepcool cc560 kasa bu bi tik kucuk ama 4 fani varMacunun kötü olduğunu düşünmüyorum, TF7 ile geliyor kule tipi, MX4 ile değişimli kullanıyorum TF7'yi sistemimde, stok ayarlarda bu dereceler normal sayılabilir, kasa içi hava sirkülasyonunuzu bilmiyoruz o da bir etken tabi ki.
Harbi kasa ne acabaMacunun kötü olduğunu düşünmüyorum, TF7 ile geliyor kule tipi, MX4 ile değişimli kullanıyorum TF7'yi sistemimde, stok ayarlarda bu dereceler normal sayılabilir, kasa içi hava sirkülasyonunuzu bilmiyoruz o da bir etken tabi ki.
Yanlış değilsem bu değeri 18000'in üzerine çıkarabiliyoruz. Hadi deneyelim. Telefondan foruma gir istersen, pc den biosa girmek gerekecek.
deepcool cc560Harbi kasa ne acaba
gucunu artirmak isi sorununa daha cok sevep olmaz mi oc acik degil bide galiba biosdan sadece rami ayarlamistimYanlış değilsem bu değeri 18000'in üzerine çıkarabiliyoruz. Hadi deneyelim. Telefondan foruma gir istersen, pc den biosa girmek gerekecek.
Yok durum biraz farklı, gücünü artırmıyoruz. Şu anda işlemci fazla elektrik çektiği için fazla ısınıyor. Fazla ısınınca da soğumak için performansı kısıyor. Umarım anlaşılabilir bir cümle olmuştur. Bende 7600x var kendime yaptım, arkadaşımda 7800x3d var ona da yaptım, bir beni öpmediği kaldı. Özelden yaz bana istersen bios'a bakalım, telefondan görüntü atarsın yönlendiririm.deepcool cc560
Mesaj otomatik birleştirildi:
gucunu artirmak isi sorununa daha cok sevep olmaz mi oc acik degil bide galiba biosdan sadece rami ayarlamistim
tamamdir hocam anlamadigim isler sana birakiyorum birde 86 derece iyi deger gibi geldi bana yuzde 100 kulandi 10 dk ama oyunlarda 70i gecince 87 oluyor farkli isliyor galbiaYok durum biraz farklı, gücünü artırmıyoruz. Şu anda işlemci fazla elektrik çektiği için fazla ısınıyor. Fazla ısınınca da soğumak için performansı kısıyor. Umarım anlaşılabilir bir cümle olmuştur. Bende 7600x var kendime yaptım, arkadaşımda 7800x3d var ona da yaptım, bir beni öpmediği kaldı. Özelden yaz bana istersen bios'a bakalım, telefondan görüntü atarsın yönlendiririm.