Neler Yeni

Çözüldü✓ 7800X3D İŞLEMCİM SAHTE Mİ

Levo17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
LEVENT KİRACI
Herkese merhaba, yeni bir işlemci aldım fakat bu aralar çok sırada sahte işlemci haberi görünce şüphelendim ve size sormak istedim.Üzerinde Vietnam yerine China yazmasıda şüphelendirdi.Sahte ve orjinali nasıl ayırabiliriz veya anlayan var ise cevaplarsa sevinirim

Ekler

• İŞLEMCİ.jpg
    İŞLEMCİ.jpg
    465.2 KB · Hit: 98

Nezha

80+ Bronze
Çok anlamam ama made in malaysia yerine made in china yazıyor. Takıp denedin mi?

Vouxy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Burak Çetin
Bunun da mı sahtesini yapıyorlar.

UCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Ahmet
Arkasındaki chipler önemli. Sahte olunca üzerine ister china ister malaysia ister malatya yazarlar. Bu en kolay kısmı. :) Hem chip fotosu atın hem de pc üzerinde test edin.

N-Ra

80+
Herkese merhaba, yeni bir işlemci aldım fakat bu aralar çok sırada sahte işlemci haberi görünce şüphelendim ve size sormak istedim.Üzerinde Vietnam yerine China yazmasıda şüphelendirdi.Sahte ve orjinali nasıl ayırabiliriz veya anlayan var ise cevaplarsa sevinirim
AMD'nin resmi sitesinden doğrulama yapabiliyordun sanki yada biosta frekans değerlerine bak

Merdo.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
Mert Camran
Yukarda ki kısımda chipler yok sol ve sağında büyük ihtimalle sahte + made in vietnam yazması gerekiyor.
Aldıysan geçmiş olsun büyük ihtimalle yabancı sitelerden almış gibi görünüyosun.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,064
İsim
Hacı
Satıcı kim?

Merdo.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
Mert Camran

Levo17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
LEVENT KİRACI
Yukarda ki kısımda chipler yok sol ve sağında büyük ihtimalle sahte + made in vietnam yazması gerekiyor.
Aldıysan geçmiş olsun büyük ihtimalle yabancı sitelerden almış gibi görünüyosun.
Amazondan aldım ama satıcı Türk internette tray olanların çoğunda China yazdığını okudum yukarıda ki çiplerde üretim farkından diyorlar araştırmaya devam ediyorum

Vouxy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Burak Çetin
Deneseniz bi hocam merak içerisindeyiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,060,158