Merdo.
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,036
İşlemci dediğin chipleriyle heybetini göstermeli hocam ben belki öpüşüyorum ?işlemciyle öpüşmeyeceksin ya tipinin ne önemi var?

İşlemci dediğin chipleriyle heybetini göstermeli hocam ben belki öpüşüyorum ?işlemciyle öpüşmeyeceksin ya tipinin ne önemi var?
Ahahah işlemci kötü duruyor şaşırtmış seniÇok kötü duruyor bu şekilde işlemci AMD şaşırttı beni bu yeni tasarımıyla.
Tray olanlar bu şekilde gelebiliyor. Direkt orada chip gözükmüyor diye sahte demek olmuyor.Buralar da yok
Sağ sol chip yok diye direkt sahte demek değildir. AMD işlemciler sadece Vietnam'da üretilmiyor. Yanlış bilgi vermeyin.Yukarda ki kısımda chipler yok sol ve sağında büyük ihtimalle sahte + made in vietnam yazması gerekiyor.
Aldıysan geçmiş olsun büyük ihtimalle yabancı sitelerden almış gibi görünüyosun.
dfs bilgisayardan bir sorun çıkmaz rahat olunHocam bu arada bende amazondan dfs satıcısından aynı işlemcinin siparişini verdim bugün. Bi sıkıntı çıkarsa bana da bildir lütfen
Yazdıklarımı tam okusaydın keşke öncekiyle birlikte.Tray olanlar bu şekilde gelebiliyor. Direkt orada chip gözükmüyor diye sahte demek olmuyor.
Sağ sol chip yok diye direkt sahte demek değildir. AMD işlemciler sadece Vietnam'da üretilmiyor. Yanlış bilgi vermeyin.
Bu şekilde birkaç yorum daha gördüm hocam şuan için rahatım. Teşekkür ederimdfs bilgisayardan bir sorun çıkmaz rahat olun
ramlerim yok sen benden önce kurarsan sen bana dönHocam bu arada bende amazondan dfs satıcısından aynı işlemcinin siparişini verdim bugün. Bi sıkıntı çıkarsa bana da bildir lütfen
bu videoya göre bakarsak bendeki orjinal oluyor yazı tipi ve boyutları orjinali ile eşleşiyor satıcınında güvenli olması içimi rahatlattı.Evet sahte görünüyor.
Tamam hocamARKADAŞLAR TEŞEKKÜR EDİYORUM HEPİNİZE RAHATLADIM
ramlerim yok sen benden önce kurarsan sen bana dön
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu videoya göre bakarsak bendeki orjinal oluyor yazı tipi ve boyutları orjinali ile eşleşiyor satıcınında güvenli olması içimi rahatlattı.