Çözüldü✓ 7800X3D İŞLEMCİM SAHTE Mİ

tasarımıyla değil mühendisliğiyle alakalı zaten

Tray olanlar bu şekilde gelebiliyor. Direkt orada chip gözükmüyor diye sahte demek olmuyor.
Yukarda ki kısımda chipler yok sol ve sağında büyük ihtimalle sahte + made in vietnam yazması gerekiyor.
Aldıysan geçmiş olsun büyük ihtimalle yabancı sitelerden almış gibi görünüyosun.
Sağ sol chip yok diye direkt sahte demek değildir. AMD işlemciler sadece Vietnam'da üretilmiyor. Yanlış bilgi vermeyin.

Hocam bu arada bende amazondan dfs satıcısından aynı işlemcinin siparişini verdim bugün. Bi sıkıntı çıkarsa bana da bildir lütfen

Arkadaşlar kimine göre tasarımı önemlidir kimine göre tasarımı önemsizdir üstüme gelmeyin ağlarım bak :ROFLMAO:

Tray olanlar bu şekilde gelebiliyor. Direkt orada chip gözükmüyor diye sahte demek olmuyor.

Sağ sol chip yok diye direkt sahte demek değildir. AMD işlemciler sadece Vietnam'da üretilmiyor. Yanlış bilgi vermeyin.
Yazdıklarımı tam okusaydın keşke öncekiyle birlikte.

• Beğen
Reaksiyonlar: UCAK
ARKADAŞLAR TEŞEKKÜR EDİYORUM HEPİNİZE RAHATLADIM
Hocam bu arada bende amazondan dfs satıcısından aynı işlemcinin siparişini verdim bugün. Bi sıkıntı çıkarsa bana da bildir lütfen
ramlerim yok sen benden önce kurarsan sen bana dön 🙃
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet sahte görünüyor.

bu videoya göre bakarsak bendeki orjinal oluyor yazı tipi ve boyutları orjinali ile eşleşiyor satıcınında güvenli olması içimi rahatlattı.

ARKADAŞLAR TEŞEKKÜR EDİYORUM HEPİNİZE RAHATLADIM

ramlerim yok sen benden önce kurarsan sen bana dön 🙃
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu videoya göre bakarsak bendeki orjinal oluyor yazı tipi ve boyutları orjinali ile eşleşiyor satıcınında güvenli olması içimi rahatlattı.
Tamam hocam :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,739
Üyeler
183,157
Son üye
Dear Uncle Tacitus
Geri