7800x3D li sistem için parça önerileri

promenTa

80+
Reaksiyon skoru
38
Bütçe
70000
Arkadaşlar selam 7800X3D li bir sistem toplamayi düsünüyorum .Malum çok pahali hazir sistemler kafamdaki plan şu sekilde ama önerilerede açıgım yardimci olmanizi cok isterim

İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci
Anakart :COLORFUL BATTLE AX B650M-WHITE WIFI V15 DDR5 7600MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart
SSD: Samsung 990 PRO PCIe 4.0 M.2, 2 TB SSD, 7.450 MB/sn Okuma, 6.900 MB/sn Yazma , ‎ MZ-V9P2T0BW(bu 1TB ta olabilir)
Ekran karti : 5070 Ti (bunu alacağim )
Ram : İYİ RAM ÖNERİLERİNE ACİGİM
KASA+PSU: İYİ KASA+PSU (MUMKUNSE AKVARYUM KASA)ÖNERİLERE ACİGİM
SİVİ SOGUTMA VEYA HAVA SOGUTMA :önerilere aciğim.

Not:AMAZONDA İNDİRİM OLDUGU İCİN İSLEMCİYİ ALACAGİM TRAY İSLEMCİMİ ALAYİM YOKSA KUTULUMU ALAYİM DESTEK VERİRSENİZ SEVİNİRİM

Arkadaşlar selam 7800X3D li bir sistem toplamayi düsünüyorum .Malum çok pahali hazir sistemler kafamdaki plan şu sekilde ama önerilerede açıgım yardimci olmanizi cok isterim

İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci
Anakart :COLORFUL BATTLE AX B650M-WHITE WIFI V15 DDR5 7600MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart
SSD: Samsung 990 PRO PCIe 4.0 M.2, 2 TB SSD, 7.450 MB/sn Okuma, 6.900 MB/sn Yazma , ‎ MZ-V9P2T0BW(bu 1TB ta olabilir)
Ekran karti : 5070 Ti (bunu alacağim )
Ram : İYİ RAM ÖNERİLERİNE ACİGİM
KASA+PSU: İYİ KASA+PSU (MUMKUNSE AKVARYUM KASA)ÖNERİLERE ACİGİM
SİVİ SOGUTMA VEYA HAVA SOGUTMA :önerilere aciğim.

Not:AMAZONDA İNDİRİM OLDUGU İCİN İSLEMCİYİ ALACAGİM TRAY İSLEMCİMİ ALAYİM YOKSA KUTULUMU ALAYİM DESTEK VERİRSENİZ SEVİNİRİM
SSD kc3000 2tb ile değiştirin daha ucuz
ramler şuanda çok pahalı nedense thull vortex 2x16 şuanda en ucuz olanı sanırsam iyi bir ram diye biliyorum bir kaç kişi gördüm kullanan sorunsuz kullanmışlar akvaryum kasa olarak h6 flow hava akışı için çok iyi PSU ise rajintek cratos 850w
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tray işlemci almanız daha iyi olur kutu bir işinize yaramayacak

SSD kc3000 2tb ile değiştirin daha ucuz
ramler şuanda çok pahalı nedense thull vortex 2x16 şuanda en ucuz olanı sanırsam iyi bir ram diye biliyorum bir kaç kişi gördüm kullanan sorunsuz kullanmışlar akvaryum kasa olarak h6 flow hava akışı için çok iyi PSU ise rajintek cratos 850w
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tray işlemci almanız daha iyi olur kutu bir işinize yaramayacak
Anakart islemci hakkindaki yorumun nedir iyi midir? bu arada ssd linkini atabilirmisin

Anakart islemci hakkindaki yorumun nedir iyi midir? bu arada ssd linkini atabilirmisin
anakartın biosu sorunluydu sanırsam biosla çok işiniz olmayacaksa güzel işlemci zaten iyi

SSD linki ise

Bende 7800x3d işlemciye geçmeyi düşünüyorumda bugün konusu açılan şu sıvı soğutmadan sipariş verdim MSI MAG CORELIQUID I240 240 mm 7800x3d yi soğuturmu

Bütçeniz nedir
Butcem su sekilde suanda islemci anakart ve ssd alacagim
Onumuzdeki ay kasa psu belkide ekrankarti patlatabilirim
anakart olarak bunu önerebilirim fiyatı iyi 6 taksit için ben de aldım aynı şekilde 7800x3d sistem diziyorum
bu karti aliyorum simdi ozaman

Butcem su sekilde suanda islemci anakart ve ssd alacagim
Onumuzdeki ay kasa psu belkide ekrankarti patlatabilirim

bu karti aliyorum simdi ozaman
İşte bu önerilerin ucu çok açık belirli bütçe yoksa kalite fiyat performans ürünlere bakalım

İşte bu önerilerin ucu çok açık belirli bütçe yoksa kalite fiyat performans ürünlere bakalım
Dediginiz gibi yapalim isterseniz yardimci olursaniz sevinirim ram anakart islemci ssd aradan cikarayim bu ay

Not:cs2 oynuyacagim sistemle genellikle

Dediginiz gibi yapalim isterseniz yardimci olursaniz sevinirim ram anakart islemci ssd aradan cikarayim bu ay

Not:cs2 oynuyacagim sistemle genellikle
ram fiyatları şuan absürt şekilde abartıldı almayın derim onu şimdi ya da ikinci el bakın anakart olarak eğer bütçede çok sıkıntınız yoksa x870 serisi öneririm

11871.webp

Ben bunu aldın hocam kendim toplayınca da 72.500 e geliyordu sinerji de

Bende 7800x3d işlemciye geçmeyi düşünüyorumda bugün konusu açılan şu sıvı soğutmadan sipariş verdim MSI MAG CORELIQUID I240 240 mm 7800x3d yi soğuturmu

reis bende 7800x3d ve aynı sıvı soğutmadan aldım, yeterli bir seviyede soğutacağını düşünüyorum zaten en kötü undervolt yapıp daha az enerji ve sıcaklık değeri alırsın her türlü yeterli olur yani. bende şimdi 2k 240hz monitör bakıyorum 2-3 parçam eksik kaldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,496
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri