Çok garip hocam, pompa neyden güç alıyor peki bilginiz varmı?Hayır. Arctic'de bir kablo mevcut.
Çok garip hocam, pompa neyden güç alıyor peki bilginiz varmı?
Hocam internetten baktığımda pompa kablosu gözüküyor ve pompa ile fan aynı kablo üstünden yonetilemez yonetilsede pompa tam devir çalışmazFanlar ve pompa direkt tek kabloya bağlı. Sanırım pompa hep son hızda çalışıyor. Sadece fan hızını ayarlıyorum ben.
Hocam internetten baktığımda pompa kablosu gözüküyor ve pompa ile fan aynı kablo üstünden yonetilemez yonetilsede pompa tam devir çalışmaz
Üstad doğruymus, kendi videosunda aio pumpa bağlıyorÇözüldü: Arctic Freezer II 360 kablo montajı nasıl yapılır?
Merhaba, yeni topladığım sistemimde kablolar ile ilgili sıkıntı çekiyorum. Bu sistem ile birlikte ilk defa sıvı soğutucu montajı yapmış oldum fakat soğutucudan gelen 2 adet farklı uçlu kablo var. Hangisini hangi porta takacağıma dair ne bir ibare ne de bir belirteç yok. Sorum şu görselde...www.technopat.net
Bu konudaki gibi işte. Bir tane fan-pompa artık bilemiyorum. Diğeri de ARGB için.
Banada sıcak geldi, 4 senedir coolermaster ml360r kullanıyorum. Şimdi sistemimi güncelleyip 7800x3d'ye geçtim. Stres testinde senin oyunda aldığın sıcaklığı almıyorum (76-79derece).Bu işlemci ile birlikte Arctic liquid freezer II 360 modele sahibim. Strateji oyunlarını severim. Oynadığım strateji oyunun da neredeyse en üst seviye soğutucu olmasına rağmen yanıyor. Normal mi anlayamadım hala?
Alıntıyı görüntüle
Üstad doğruymus, kendi videosunda aio pumpa bağlıyor
Banada sıcak geldi, 4 senedir coolermaster ml360r kullanıyorum. Şimdi sistemimi güncelleyip 7800x3d'ye geçtim. Stres testinde senin oyunda aldığın sıcaklığı almıyorum (76-79derece).
Hocam pompa tam devir çalışmazsa soğutmaz. Aio_Pump girişi var ise anakartda direk bağlayın yoksa fanları tam devir çalıştırın bı test edin öyle.Ben CPU_FAN a bağladım da sorun olmaz herhalde.
Alla alla. En üst seviye soğutuculardan birisi benim kullandığım. Sanırım değiştirme vakti geldi.
Hocam pompa tam devir çalışmazsa soğutmaz. Aio_Pump girişi var ise anakartda direk bağlayın yoksa fanları tam devir çalıştırın bı test edin öyle.
aynı soğutucu ve işlemci bende var maks 60 oluyor senin nasıl böyle çıkıyor sıcaklıkBu işlemci ile birlikte Arctic liquid freezer II 360 modele sahibim. Strateji oyunlarını severim. Oynadığım strateji oyunun da neredeyse en üst seviye soğutucu olmasına rağmen yanıyor. Normal mi anlayamadım hala?
Alıntıyı görüntüle