Neler Yeni

7800x3D sıcaklık yüksek değil mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Ahmed
Pompa,fan kabloları ayrı değil mi?

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,341
İsim
Yunus Şahin
Çok garip hocam, pompa neyden güç alıyor peki bilginiz varmı?

Fanlar ve pompa direkt tek kabloya bağlı. Sanırım pompa hep son hızda çalışıyor. Sadece fan hızını ayarlıyorum ben.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Fanlar ve pompa direkt tek kabloya bağlı. Sanırım pompa hep son hızda çalışıyor. Sadece fan hızını ayarlıyorum ben.
Hocam internetten baktığımda pompa kablosu gözüküyor ve pompa ile fan aynı kablo üstünden yonetilemez yonetilsede pompa tam devir çalışmaz

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,341
İsim
Yunus Şahin
Hocam internetten baktığımda pompa kablosu gözüküyor ve pompa ile fan aynı kablo üstünden yonetilemez yonetilsede pompa tam devir çalışmaz

Bu konudaki gibi işte. Bir tane fan-pompa artık bilemiyorum. Diğeri de ARGB için.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak

Bu konudaki gibi işte. Bir tane fan-pompa artık bilemiyorum. Diğeri de ARGB için.
Üstad doğruymus, kendi videosunda aio pumpa bağlıyor

Artarof

80+ Bronze
Bu işlemci ile birlikte Arctic liquid freezer II 360 modele sahibim. Strateji oyunlarını severim. Oynadığım strateji oyunun da neredeyse en üst seviye soğutucu olmasına rağmen yanıyor. Normal mi anlayamadım hala?

Alıntıyı görüntüle
Banada sıcak geldi, 4 senedir coolermaster ml360r kullanıyorum. Şimdi sistemimi güncelleyip 7800x3d'ye geçtim. Stres testinde senin oyunda aldığın sıcaklığı almıyorum (76-79derece).

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,341
İsim
Yunus Şahin
Üstad doğruymus, kendi videosunda aio pumpa bağlıyor

Ben CPU_FAN a bağladım da sorun olmaz herhalde.

Banada sıcak geldi, 4 senedir coolermaster ml360r kullanıyorum. Şimdi sistemimi güncelleyip 7800x3d'ye geçtim. Stres testinde senin oyunda aldığın sıcaklığı almıyorum (76-79derece).

Alla alla. En üst seviye soğutuculardan birisi benim kullandığım. Sanırım değiştirme vakti geldi. :D

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Ben CPU_FAN a bağladım da sorun olmaz herhalde.

Alla alla. En üst seviye soğutuculardan birisi benim kullandığım. Sanırım değiştirme vakti geldi. :D
Hocam pompa tam devir çalışmazsa soğutmaz. Aio_Pump girişi var ise anakartda direk bağlayın yoksa fanları tam devir çalıştırın bı test edin öyle.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,341
İsim
Yunus Şahin
Hocam pompa tam devir çalışmazsa soğutmaz. Aio_Pump girişi var ise anakartda direk bağlayın yoksa fanları tam devir çalıştırın bı test edin öyle.

AIO_PUMP'a takınca 3-4 derece düştü. Fan hızı kaçta bilmiyorum ama. Pompa da takılı olduğu için göremiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
poyraz sezer
Bu işlemci ile birlikte Arctic liquid freezer II 360 modele sahibim. Strateji oyunlarını severim. Oynadığım strateji oyunun da neredeyse en üst seviye soğutucu olmasına rağmen yanıyor. Normal mi anlayamadım hala?

Alıntıyı görüntüle
aynı soğutucu ve işlemci bende var maks 60 oluyor senin nasıl böyle çıkıyor sıcaklık

Top Bottom