- Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı soğutucu ve işlemci bende var maks 60 oluyor senin nasıl böyle çıkıyor sıcaklık
İnan anlamıyorum bende. Sorun var ama nerede bilemedim. Termal macunda mı, soğutucu da mı, işlemci de mi bilemedim.
aynı soğutucu ve işlemci bende var maks 60 oluyor senin nasıl böyle çıkıyor sıcaklık
Reis konudan alakasız hangi oyun bu güzel gözüküyorBu işlemci ile birlikte Arctic liquid freezer II 360 modele sahibim. Strateji oyunlarını severim. Oynadığım strateji oyunun da neredeyse en üst seviye soğutucu olmasına rağmen yanıyor. Normal mi anlayamadım hala?
Alıntıyı görüntüle
Reis konudan alakasız hangi oyun bu güzel gözüküyor
ekte mevcut en son horizon forbidden westte 4 k da 65 gördü daha üstünü görmedim
Hocam ne zamandır kullanıyorsunuz peki?
Burda pompadan kablo çıkıyor gibi duruyor![]()
Hocam doğru soket aparatını taktığınızdan eminmisiniz, bazen tam temas etmiyor işlemciye2023 şubatta almıştım hocam. İkinci el olarak. 10600K ile kullanmıştım önceden. 50-55 geçirmiyordu bile. Üst düzey işlemciye geçince böyle oldu.
Hocam doğru soket aparatını taktığınızdan eminmisiniz, bazen tam temas etmiyor işlemciye
İki kezmi kullandiniz hocam termal macunu?Evet hocam. Açtım baktım da az önce termal macun az gibi geldi. Ondan da olabilir sanırım.
İki kezmi kullandiniz hocam termal macunu?